Ο πρώην σύντροφος της Newton-John 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή του ζει με την ερωμένη του στο Μεξικό

Δέκα ολόκληρα χρόνια όλοι τον έψαχναν και η εξαφάνισή του είχε μετατραπεί σε μυστήριο.
Πλέον ο Patrick McDermott, o πρώην σύντροφος της ηθοποιού Olivia Newton-John βρέθηκε, είναι ζωντανός και ζει στο Μεξικό μαζί με τη Γερμανίδα σύντροφό του.

Ο McDermott  εξαφανίστηκε τον Ιούνιο του 2005, όταν ένα βράδυ πήγε για ψάρεμα και δεν επέστρεψε ποτέ. Στο πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 22 άτομα ακόμη, βρέθηκαν τα κλειδιά και το πορτοφόλι του, ενώ πολλοί υπέθεσαν πως αυτοκτόνησε ή πνίγηκε χωρίς να τον δει κανείς.
Ο McDermott πιθανότητα σκηνοθέτησε τον θάνατό του, προκειμένου να αρχίσει μια καινούρια ζωή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» ο πρώην σύντροφος της πρωταγωνίστριας του Grease είχε εκδώσει και ένα δεύτερο διαβατήριο με το κορεάτικο όνομά του, ενώ είχε σηκώσει και τα χρήματα από τους δυο τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε πριν πάει για ψάρεμα εκείνο το βράδυ.

Η Olivia Newton-John, η οποία διατηρούσε σχέση με τον McDermott για εννέα χρόνια, παντρεύτηκε το 2008 τον ιδρυτή της «Amazon Herb Company», John Easterling.(Πηγή: gossip-tv.gr)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment