Φρόσω… πρέπει να πείς την αλήθεια… και μόνο την αλήθεια

Διάβασα κι εγώ όσα φέρεται να είπε στην κατάθεση της στους αστυνομικούς η Φρόσω Κυριάκου σε σχετικό δημοσιεύμα εφημερίδας. Δεν γνωρίζω τα όσα μεταφέρονται στο ρεπορτάζ είναι όντως όσα είπε η νεαρή μπαργούμαν ή είναι απλά αστικές φήμες. Και το γράφω διότι αν είχα την κατάθεση στα χέρια μου εγώ… ή όταν είχαμε την κατάθεση κάποιου στα χέρια μας παλιότερα αλλά και πρόσφατα σε εφημερίδες που συνεργαζόμουν την μπουμπουνούσαμε για να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τα λεγόμενά και τα γραφόμενα.

Εγώ μόνο ένα πράγμα θα ζητήσω απο την μικρή. Να πεί την αλήθεια και μόνο. Και να μην ακούσει σειρήνες, συμφέροντα και υπεραξίες που προφανώς θα την πλησιάσουν.

Να πεί την αλήθεια για την μνήμη του Παντελή, για την κολλητή της που παλεύει για την ζωή της… και για όλα τα παιδιά και τους γονείς αυτών, που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη της ιστορίας.

Την αλήθεια και μόνο αυτήν… (Nassos Blog)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment