Μνημόσυνο Παντελίδη: Κόσμος στο σημείο του δυστυχήματος

Φίλοι του Παντελή Παντελίδη έσπευσαν το απόγευμα στο σημείο του δυστυχήματος, στη Βουλιαγμένης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του αδελφού του, Τριαντάφυλλου, βάζοντας στη διαπασών τα τραγούδια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, λίγες ώρες πριν από το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον ξαφνικό θάνατό του, στις 18 Φεβρουαρίου.

Το μνημόσυνο θα γίνει στις 10 το πρωί της Κυριακής και το απόγευμα του Σαββάτου αρκετοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, όπου άναψαν κεριά και άκουσαν τα τραγούδια του.


Οι φίλοι του αδικοχαμένου τραγουδιστή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του αδελφού του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, στη Βουλιαγμένη κι έβαλαν... στο τέρμα τα τραγούδια του!

“Βάζουμε τέρμα τα ηχεία μας και τραγουδάμε 'Πίνω από 'κει ψηλά' για σένα, δυνατά για να φτάσει η φωνή μας κοντά του”, είχε γράψει νωρίτερα ο Τριαντάφυλλος.

Πολλοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη δημιούργησαν ξεχωριστές σελίδες στα social media για τον συγκεκριμένο σκοπό με πιο συνηθισμένο τίτλο τον "Pantelidis night 7mm".

Πλήθος κόσμου πέρασε σήμερα από το σημείο όπου η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή διατηρεί πρακτορείο ΟΠΑΠ, στη Νέα Ιωνία.

Το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα της Νέας Ιωνίας. (
newsit)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment