5 λόγοι που δεν σε φλερτάρει κανένας άντρας!

Διάβασε τους παρακάτω 5 λόγους που παραμένεις ελεύθερο πουλί και ταυτίσου:1. Κολλημένη με τον πρώην

Και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ένας άντρας να ξέρεις ότι σε τσεκάρει συνεχώς όταν βρεθείς στο οπτικό του πεδίο. Επομένως, αν εσύ δεν του δώσεις καμία μα καμία σημασία, ή είσαι συνέχεια πάνω από ένα κινητό να τσεκάρεις το προφίλ του πρώην στο Facebook και στο instagram, τότε καμία ελπίδα για κάτι καινούριο. Ξεκάθαρα πράγματα.

2. Γιατί είσαι με λάθος παρέα

Για παράδειγμα, αν είσαι σε ένα ήσυχο μπαράκι που συνήθως εκεί γίνονται και τα καλά φλερτ, με άλλες 5 φίλες σου ή ακόμα χειρότερα να υπάρχει και άντρας στην παρέα, τότε αλήθεια περιμένεις εκείνο το βράδυ να σου μιλήσουν; Αυτοκρατορικό NOT.

3. Δεν έχεις αυτοπεποίθηση

Αυτό να ξέρεις οι άντρες το καταλαβαίνουν με κλειστά μάτια. Λες και το μυρίζουν ότι η αυτοπεποίθηση σου δεν είναι στα καλύτερα της. Μπορεί να φοράς το αγαπημένο σου φόρεμα και πάλι να μην αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Συμβαίνει σε όλες μας, να ξέρεις. Φάση είναι και θα περάσει. Αλλά αν δεν νιώθεις καλά γενικά με την εμφάνιση σου, τότε μήπως να κάνεις κάτι γι’αυτό;

4. Γιατί φαίνεται ότι θες κάποιον

Μπορεί να μη το καταλαβαίνεις, αλλά φαίνεται ότι ψάχνεσαι σαν τρελή να βρεις άντρα. Άντρα θέλεις, τώρα τον εθέλεις ένα πράγμα. Κοιτάς τους πάντες γύρω σου και περιμένεις σαν απελπισμένη να έρθει κάποιος. Ακόμα κι δεν πληρεί τις προυποθέσεις σου. Θα περιμένεις πολύ ακόμα…

5. Γιατί μωρέ μήπως δεν είσαι έτοιμη;

Αν δεν νιώθεις έτοιμη να μπεις στο παιχνίδι της γνωριμίας, τότε ο ένας θα σου ξινίζει, ο άλλος θα σου βρωμάει. Σαν κακιά πεθερά θα κάνεις εν ολίγοις. 

Πάρε τον χρόνο, απόλαυσε την ελευθερία σου, δώσε λίγη προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου και θα δεις πως όταν θα νιώσεις έτοιμη θα γνωρίσεις τον πολυπόθητο. (Πηγή: tsekouratoi17.blogspot.gr)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment