Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε την Ούνιξ στο ΣΕΦA

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει το μάθημά του, αλλά καλείται να το αποδείξει κιόλας. Ολοκληρώνοντας το 1/3 της Ευρωλίγκας με έξι νίκες, αλλά και στραβοπατήματα σε ματς που ήταν του χεριού του, όπως με Μακάμπι και Γαλατάσαραϊ, δεν έχει την πολυτέλεια να πάρει αψήφιστα την Ούνιξ απόψε (21:45, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στο ΣΕΦ.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Δημήτρη Αγραβάνη, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο, αλλά αμφίβολος είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο Γιάννης Αθηναίου καιροφυλακτεί για να τον αντικαταστήσει στη δωδεκάδα.
Η Ούνιξ έχει έρθει με ρεκόρ 3-7, αλλά με νίκες σαν αυτή επί της Φενέρμπαχτσε στην Πόλη (73-81) να υπενθυμίζουν την επικινδυνότητά της. Η ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν ενισχύθηκε εσχάτως με τους Ορλάντο Τζόνσον, Πολ Στολ και Αρτέμ Κλιμένκο, ωστόσο εκτός παραμένει ο Άντον Πονκρασόφ.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωπες στην ευρωπαϊκή τους ιστορία.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ (Ισπανία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία).
mw62yl0e
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment