Ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης για την ΑΕΚ

Μετά από τρία σερί ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ χωρίς νίκη, η ΑΕΚ καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο αποψινός αγώνας με τον Πλατανιά (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) είναι κομβικής σημασίας για την «Ένωση», που βρίσκεται ήδη στο -9 από την κορυφή και δεν έχει δικαίωμα να απομακρυνθεί κι άλλο από τις πρώτες θέσεις.
Ο Ζοσέ Μοράις που στο διάστημα της διακοπής τριών εβδομάδων είχε δυνατότητα να δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες του περιμένει να δει τα αποτελέσματα της μινι προετοιμασίας. Την ίδια ώρα, ωστόσο, θα πρέπει να βρει λύσεις στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα καθώς εκτός μάχης είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Βάργκας και Μπακασέτας, ενώ ήδη παρελθόν αποτελεί ο Λέσκοτ.
Ο Πορτογάλος προπονητής δεν είναι βέβαιο πως θα επιλέξει τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, καθώς δεν αποκλείεται μετά τα συνεχή λάθη του να πάρει την ευκαιρία ο Ανέστης. Ντίντακ, Γκάλο, Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος θα είναι σίγουρα η τετράδα στα μετόπισθεν και οι Σιμόες-Γιόχανσον θα είναι τα κεντρικά χαφ πίσω από τον Μάνταλο. Ο Ροντρίγκες και πιθανότατα ο Αραβίδης (δίχως να αποκλείεται η έκπληξη με Πλατέλλα) θα είναι στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Αλμέιδα.
Στο ΟΑΚΑ δεν αναμένεται πολύς κόσμος, τόσο εξαιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας, όσο και λόγω της διεξαγωγής του ντέρμπι της μπασκετικής ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ περίπου την ίδια ώρα (19:00).
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment