Η Αντζελίνα Τζολί στον Πειραιά: Πανζουρλισμός στο λιμάνι, με ποιον θα συναντηθεί η ηθοποιός [φωτο. video]

Στην Πύλη Ε1 του Πειραιά, όπου έχουν βρει καταφύγιο χιλιάδες πρόσφυγες, βρίσκεται αυτή την ώρα η Αντζελίνα Τζολί.
Η Αντζελίνα Τζολί αυτή την ώρα συναντάται με τους υπευθύνους της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, του οποίου και είναι ειδική απεσταλμένη, και αργότερα θα επισκεφθεί και τους χώρους όπου έχουν βρει καταφύγιο οι πρόσφυγες.
Δείτε την Αντζελίνα Τζολί στον Πειραιά:



Η κ. Τζολί είχε αναχωρήσει οδικώς, πριν από 20 λεπτά, από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου έφτασε στις 10:15 με ιδιωτική πτήση, η οποία προσγειώθηκε στον χώρο των VIP και φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.
Πάντως, στο λιμάνι του Πειραιά επικρατεί πανζουρλισμός με δημοσιογράφους, αλλά και πολίτες να σκαρφαλώνουν παντού για να καταφέρουν να δουν τη χολιγουντιανή σταρ.
Η συνάντηση κορυφής της Αντζελίνας Τζολί με τον Αλέξη Τσίπρα
Με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα συναντηθεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, η Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αίτημα για συνάντηση υπεβλήθη από την πλευρά της χολιγουντιανής σταρ και έγινε δεκτό από τον πρωθυπουργό. Το τετ α τετ θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment