Η αλλαγή στο Instagram που αποκαλύπτει πότε ακριβώς ανέβηκε η κάθε φωτογραφία

Ένα από τα πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά για τους χρήστες του Instagram ήταν ότι όταν έβλεπε κάποιος ένα βίντεο ή μια φωτογραφία, δεν εμφανιζόταν η ακριβής ημερομηνία κατά την οποία «ανέβηκε» στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά μόνο πριν πόσες εβδομάδες έγινε η δημοσίευση. Έτσι, όποιος ήθελε να μάθει πότε ανέβηκε η κάθε φωτογραφία, έπρεπε να κάνει υπολογισμούς.
Αυτό αποτελεί παρελθόν για το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, καθώς πλέον μπορεί ο καθένας να δει την ακριβή ημερομηνία κατά την οποία δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία ή ένα βίντεο στο Instagram. Οι «34 εβδομάδες πριν» για παράδειγμα έχουν πλέον αντικατασταθεί με την συγκεκριμένη ημερομηνία, χωρίς οι χρήστες να πρέπει να κάνουν υπολογισμούς για να δουν πότε έγινε η δημοσίευση. Η αλλαγή έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο και είναι αρκετοί οι χρήστες που ήδη το έχουν δει την αλλαγή στη ροή του προφίλ τους.
Όσοι δεν το έχουν δει ακόμη, θα πρέπει να είναι λίγο υπομονετικοί, καθώς γίνεται ακόμη αναβάθμιση στις διάφορες χώρες που χρησιμοποιείται η εφαρμογή.
Το ίδιο συμβαίνει και με την web έκδοση του Instagram, όπου άλλοι χρήστες είδαν νωρίτερα τις ημερομηνίες και άλλοι δεν τις έχουν δει ακόμα.
Παλιότερα, βέβαια, στην web έκδοση φαινόταν η ακριβής ημερομηνία που «ανέβηκε» η κάθε φωτογραφία, αλλά αργότερα το άλλαξαν για να συμβαδίζει με την έκδοση στις άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.
Ήδη αρκετοί είναι οι χρήστες που εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την αλλαγή στην εφαρμογή καθώς δεν θα χρειάζεται πλέον να μετράνε πριν πόσο καιρό είναι οι «75 εβδομάδες». Στις εικόνες μπορείτε να δείτε πώς φαίνονταν πριν οι δημοσιεύσεις και πώς φαίνονται σήμερα.
insta1
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment