Πάμε πακέτο: Το σοκ του παραλήπτη όταν μαθαίνει ότι έχει μία κόρη από έναν εφήμερο έρωτα

Ραντεβού με τις πιο δυνατές ανατροπές και τα πιο βαθειά μας συναισθήματα, δίνει το βράδυ της Πέμπτης 17 Μαρτίου η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ένας νεαρός άνδρας, που από την ημέρα που γεννήθηκε η ζωή του έδειξε το πιο άσχημο πρόσωπό της. Υπήρξε ένα ατίθασο παιδί που δεν γεύτηκε ποτέ το μητρικό χάδι και την φροντίδα της οικογένειάς του. Η πείνα, η ανέχεια και οι δύσκολες καταστάσεις τον οδήγησαν σε παραβατικές συμπεριφορές.
Εδώ και κάποια χρόνια, όμως, ο Βαλάντης «ξαναγεννήθηκε» και συνειδητοποίησε πόσο όμορφη είναι η ζωή. Τίποτα, όμως, δεν θα ήταν το ίδιο στη ζωή του αν δεν εμφανίζονταν οι παραλήπτες του πακέτου.
AdTech Ad
Η ιστορία ζωής που θα αναβιώσει με το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναφέρονται στις ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του ’80.
Ρομάντζο, παραλία, νύχτες με ξέφρενους χορούς, τουρίστριες που ερωτεύονται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Έχει όμως και ένα παιδί. Ένα παιδί που ήρθε στον κόσμο κάτω από αυτές τις συνθήκες και 24 χρόνια δεν γνωρίζει τίποτα για τον έλληνα πατέρα του. Η Irene είναι ο καρπός ενός εφήμερου έρωτα μιας αγγλίδας κι ενός έλληνα από το Λαγανά της Ζακύνθου. Η Linda δεν βρήκε ποτέ το θάρρος να πει στον Σπύρο ότι κυοφορεί το παιδί του κι επέλεξε να φύγει σιωπηλή για τη χώρα της, παίρνοντας την απόφαση να το φέρει μόνη της στον κόσμο.
Σήμερα, μάνα και κόρη αποφάσισαν να βρουν τον Σπύρο. Πώς θα διαχειριστεί το σοκ αυτής της αποκάλυψης ο παραλήπτης; (Πηγή: gossip-tv.gr)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment