Απίστευτη αποκάλυψη στην εκπομπή της Ζήνας: «Ο θάνατος του Γιακουμάκη είναι στυγερή δολοφονία»

Απίστευτη αποκάλυψη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη σχετικά με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. «Ο θάνατος του είναι στυγερή δολοφονία» υποστήριξε ο πρόεδρος του Δ.Σ. «Γραμμή ζωής»,  Γεράσιμος Κουρούκλης. 
«Ότι είναι στυγερή δολοφονία, το έχω πει και το έχω γράψει. Λάβαμε κάποιο τηλεφώνημα από μια ομάδα ανθρώπων, από ένα blog και ζήτησαν να μεσολαβήσουμε εμείς σαν silver alert, για την ασφάλεια των πληροφοριών. Μου έστειλαν φωτογραφίες που δείχνουν τη σωρό του Βαγγέλη, όπως βρέθηκε στον τόπο της ανεύρεσής του. Μου είπαν ότι αυτές οι φωτογραφίες ήρθαν στα χέρια τους από έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο, όταν έγινε η κλήση από πολίτες για την ανεύρεση.  Κάτι δεν πήγαινε καλά με τα τραύματα που είχε ο Βαγγέλης στα χέρια του. Μου είπαν ότι αυτές οι φωτογραφίες είχαν επιδειχθεί σε ιατροδικαστή, ο οποίος είχε βγάλει το συμπέρασμα ότι το κόψιμο στο χέρι του Γιακουμάκη ήταν ανάποδο. Δηλαδή, δεν θα μπορούσε ο Γιακουμάκης, όντας αριστερόχειρας, να κάνει ένα τέτοιο κόψιμο, αλλά κάποιος άλλος τρίτος να το κάνει με το δικό του χέρι. Ζήτησα να πάρω το όνομα του ιατροδικαστή, δεν μου το έδωσαν, μου είπαν ότι δεν υπήρχε ιατροδικαστική έκθεση. Είχα τις αμφιβολίες μου, δεν είχα άλλη εναλλακτική και όπως το έλαβα αυτό το e-mail, το έστειλα στον εισαγγελέα και στην ασφάλεια. Δεν ξέρω τι έγινε παρακάτω» είπε στην εκπομπή. (Πηγή: gossip-tv.gr)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment