Τι αποκάλυψε η Ζαρίφη για τις νέες αρμοδιότητες της Μενεγάκη μετά την υπογραφή του 4ετούς συμβολαίου

Μία αποκάλυψη που σίγουρα θα αλλάξει μελλοντικά τις ισορροπίες στο τηλεοπτικό σκηνικό της χώρας έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη.
Ως στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, η Κατερίνα αποκάλυψε κάτι που δεν ήταν γνωστό για τον πολύ κόσμο και που συμβαίνει εδώ και καιρό «σιωπηλά», όμως στο μέλλον η Μενεγάκη πρόκειται να αναλάβει και επίσημα σημαντικές αρμοδιότητες στον Alpha, μετά και την ανανέωση συμβολαίου της για τέσσερα χρόνια με το κανάλι πρόσφατα. Διαβάστε τι αποκάλυψε η Κατερίνα...
AdTech Ad
Με αφορμή το νέο τετραετές συμβόλαιο της Μενεγάκη, ακούστηκε ότι θα αναλάβει και ρόλο συμβούλου ψυχαγωγικού στον Alpha. Πιστεύεις ότι θα θριαμβεύσει και πίσω από τις κάμερες;
«Βέβαια! Ούτως ή άλλως, η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που δρα συμβουλευτικά σε διάφορες εκπομπές του Alpha. Ουσιαστικά, η καθημερινή σκαλέτα κάθε εκπομπής είναι «μπάλα» που παίζει η Ελένη. Η Ελένη είναι πολύ καλή στο να «τσιμπάει» κόσμο, ξέρει να αναγνωρίζει τα ταλέντα του κάθε ανθρώπου. Είναι η αξονική τομογραφία της ελληνικής TV, είναι φουλ φυσιογνωμίστρια. Εμένα, για να καταλάβεις, με άκουσε στο ραδιόφωνο και ήθελε να με γνωρίσει από κοντά. Ούτε που κατάλαβα πότε μου ήρθε η πρόταση. Την πρώτη φορά που τη συνάντησα στο καμαρίνι της με ρώτησε τι ζώδιο είμαι και τι ώρα έχω γεννηθεί.»
Δηλαδή τη μανία που έχεις το τελευταίο διάστημα και μελετάς τα ζώδια σού την έχει «κολλήσει» η Μενεγάκη;
«Εννοείται. Ναι, γιατί όταν η μεγαλύτερη καριέρα της τηλεόρασης έχει βαδίσει βάσει ζωδίων, τότε κάτι συμβαίνει... Εγώ ασχολούμαι περισσότερο στο κομμάτι της αυτογνωσίας. Όταν μάλιστα ακούς διάλογο Μενεγάκη με Άση Μπήλιου, απλά κάθεσαι και απολαμβάνεις. ?(Πηγή: Αγορά)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment