Αηδιασμένη η Γιάννα Αγγελοπούλου: Γιατί εγκατέλειψε την Ελλάδα, για πού το έβαλε

Η τελευταία επίθεση λάσπης και χυδαιότητας κατά της οικογένειας του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η οικογένεια «κλείδωσε» το σπίτι της Φιλοθέης και εγκαταστάθηκε στη Γενεύη, απηυδισμένη, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της, από τα πρόσφατα συκοφαντικά δημοσιεύματα που ξεπέρασαν κάθε όριο ανοχής.
Η ίδια η κυρία Αγγελοπούλου ταξιδεύει τακτικά από τη Γενεύη στο Λονδίνο, όπου βλέπει την οικογένεια της κόρης της Καρολίνας και βέβαια τη μικρή Ελιάννα.
Τόσο ο Θόδωρος όσο και η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν κρύβουν την οργή και την απογοήτευσή τους για την τελευταία στοχοποίηση της οικογένειας και συγκεκριμένα κατά του γιου τους Παναγιώτη. Μάλιστα, η οικογένεια αντέδρασε άμεσα με μια λιτή αλλά περιεκτική δήλωση όπου ανέφερε:
«Δεχόμαστε ως οικογένεια, τον τελευταίο καιρό, πέρα από κάθε ανεκτό όριο συκοφαντική και ανοίκεια επίθεση κατά της υπόληψης και της ακεραιότητάς μας. Οπως συχνά έχει γίνει στο παρελθόν. Με ψευδές δημοσίευμα επιχειρήθηκε επίθεση ακόμη και κατά του γιου μας. Δεν υπάρχει πια κανένα όριο ανοχής ούτε περιθώριο σιωπής. Ολα εξαντλήθηκαν.
Στην παρακμή πλευρών της σύγχρονης Ελλάδας στεκόμαστε υπερασπιζόμενοι την ακεραιότητα και την υπόληψη της οικογένειάς μας. Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου».
Η απόφαση να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να εγκατασταθούν στη Γενεύη οριστικοποιήθηκε μετά το νέο «χτύπημα», σημειώνουν πρόσωπα από το περιβάλλον της οικογένειας. Οπως τονίζουν, από το 2001, που η Γιάννα Αγγελοπούλου εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να αναλάβει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, μοναδικός στόχος της ήταν να προσφέρει και μέσα από τις γνωριμίες της οικογένειας να αναδείξει τα θετικά στοιχεία της Ελλάδας προβάλλοντας την εικόνα της χώρας διεθνώς.
Τότε εγκατέλειψε τη ζωή στο Λονδίνο και με το σύζυγό της αποφάσισαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στην Αθήνα και παράλληλα να δώσει τη μάχη για την άψογη διοργάνωση των Αγώνων.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment