Ερωτικό ωροσκόπιο 30/1



ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον 11ο οίκο σου δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία σήμερα να συναντήσεις, να μιλήσεις και να βγεις με άτομα που είχες αρκετό καιρό να δεις. Είναι μια μέρα καλή αλλά όχι κι εξαίρετη για καινούργιες γνωριμίες αλλά για συζητήσεις και διευθετήσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και παλιές ερωτικές υποθέσεις που καλό θα ήταν να τις κλείσεις οριστικά αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
Σε σχέση: Η κουβέντα σε μια βραδινή έξοδό σου με το σύντροφό σου και φιλική παρέα ενδέχεται να είναι αρκετά περιστραφεί γύρω από τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας αλλά και αναμνήσεις από παλιές όμορφες στιγμές.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν και Παρασκευή δεν θα είσαι στα πολύ πάνω σου, κυρίως το πρώτο μισό τη ημέρας που κάποιες αναμνήσεις του πρόσφατου παρελθόντος θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σου δημιουργήσουν αμφιβολίες για το αν έκανες καλά που απομακρύνθηκες από ένα άτομο και μήπως έπρεπε να περιμένεις λίγο ακόμα. Ωστόσο, από το απόγευμα και μετά θα ανακτήσεις την καλή σου διάθεση και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να βγεις έξω με φίλους σου να ξεσκάσεις.
Σε σχέση: Κάποια προβλήματα οικονομική φύσεως ενδέχεται να προκύψουν σήμερα με το ταίρι σου αλλά η στάση του θα είναι πολύ υποβοηθητική κι από το βράδυ θα επέλθει η ηρεμία.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η όψη που σε επηρεάζει κυρίως είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο αφού σου βγάζει μια διάθεση αυτοπεριορισμού και αυτοελέγχου κυρίως στα ερωτικά σου και γι' αυτό θα είσαι πιο συγκρατημένος/η στη στάση σου απέναντι σε ένα άτομο που θέλεις μεν, αλλά από την άλλη δεν θεωρείς ότι το να εκθέσεις φόρα παρτίδα τα συναισθήματά σου θα σου κάνει καλό. Αντίθετα, ίσως περιπλέξει τα πράγματα μεταξύ σας.
Σε σχέση: Ένα δυσάρεστο γεγονός μπορεί να προκαλέσει μια ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αλλά αντί να ψυχρανθείτε, είναι προτιμότερο να κάτσετε να βρείτε τρόπους να το αντιμετωπίσετε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάποιες κρυφές ερωτικές σου πτυχές είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια και να χρειαστεί να τις αναγνωρίσεις αλλά και να τις αντιμετωπίσεις καθώς δε θα είναι όλες ευχάριστες. Εντούτοις είναι μια μέρα που μπορεί να σου φέρει πίσω ένα μετανοημένο πρώην που προτίθεται να κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την καρδιά σου. Σκέψου όμως καλά πριν πεις το "ναι".
Σε σχέση: Για πολλά-πολλά δεν είσαι και παρά μια πρόσκληση που υπάρχει, να μείνετε τελικά στο σπίτι με το σύντροφό σου για μια βραδιά πιο γαλήνια και χαλαρή, με πιθανό το μοίρασμα κάποιων βαθύτερων σκέψεων και συναισθημάτων.
ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να βγεις έξω να ξεσκάσεις και να τελειώσεις όσο καλύτερα μπορείς τη βδομάδα σου εντούτοις οι προσδοκίες σου ή είναι πολύ μεγάλες ή απλά δε θα υπάρχει το ανάλογο κέφι κι η διάθεση από τους άλλους της παρέας και δε θα περάσεις καλά. Είναι πολύ πιθανό δε να αναλώσετε όλο το χρόνο σας συζητώντας ένα δικό σου ή φίλου σου ερωτικό θέμα και να προσπαθήσετε να βρείτε λύση.
Σε σχέση: Τα πλάνα που είχες κάνει για μια χαλαρή έξοδο με το σύντροφό σου σήμερα ίσως δε σου βγουν αφού είναι πολύ πιθανό είτε να υπάρξει μια έκτακτη υποχρέωση και να την αναβάλλετε ή να τσακωθείτε...
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Για μια ακόμα φορά θα μακαρίσεις την καλή σου τύχη που σε έκανε επιλεκτικό/η και άνθρωπο που δίνει σημασία στις λεπτομέρειες γιατί αυτές είναι που τελικά θα σε σώσουν από τον λάθος έρωτα. Μπορεί να μην είναι η εξέλιξη που περίμενες αλλά για το καλό σου θα είναι αφού αργότερα θα εμφανιστεί κάτι καλύτερο που θα είναι πιο κοντά στα δεδομένα σου γι' αυτό καλό θα ήταν με κάθε ευκαιρία να βγαίνεις.
Σε σχέση: Πιστεύεις ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπουν σε τάξη στη σχέση σου και είσαι έτοιμος/η ακόμα και να συμβιβάσεις ένα κομμάτι σου αν πρόκειται να λειτουργήσουν καλύτερα.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είναι ημέρα δημοσίων σχέσεων και εύκολων προσεγγίσεων αφού θα συναντήσεις αρκετά εμπόδια και κουμπωμένα άτομα κι αυτό κατά κάποιο τρόπο θα σε επηρεάσει να συμμαζευτείς κι εσύ και να σοβαρέψεις, χάνοντας όμως τη γοητεία σου που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση πάντως να γνωρίσεις ένα άτομο κατά πολύ μεγαλύτερο που θα σε ελκύσει.
Σε σχέση: Μια συζήτηση με το ταίρι σου καλό θα ήταν να μη γίνει αν δεις ότι το κλίμα δεν τη σηκώνει διαφορετικά θα καταλήξετε να τσακώνεστε άσε που θα ξεθαφτούν και παλιά ζητήματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο χαρακτήρας σου έτσι κι αλλιώς είναι συγκρατημένος και περπατάς με πολύ προσεκτικά βήματα ιδίως στα ερωτικά σου θέματα για να μπορέσεις να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη που θέλεις. Σήμερα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά σοφό γιατί θα ανακαλύψεις ότι ένα άτομο ίσως δεν άξιζε το χρόνο και την προσοχή σου γι' αυτό και αν και θα σε στενοχωρήσει θα περάσεις κατευθείαν στην απομάκρυνσή του.
Σε σχέση: Δεν θέλεις να μπερδεύεις τα οικονομικά με τη σχέση σου, αλλά σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην το αποφύγεις γιατί κατά κάποιο τρόπο θα παρουσιαστεί ένα θέμα που θα πρέπει να το λύσετε μαζί.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Εξαιτίας του τετραγώνου του Κρόνου στο ζώδιό σου με την Αφροδίτη θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η σήμερα στα ερωτικά σου γιατί αν παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου το πιο πιθανό είναι να μπεις σε μπελάδες. Ο αυτοέλεγχος σου είναι απαραίτητος όπως και ο συμβιβασμός. Άσε καλύτερα να κυλήσει η σημερινή μέρα και μην κάνεις καμία κίνηση που θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα.
Σε σχέση: Είτε σου αρέσει είτε όχι, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις ένα πρακτικό θέμα που ίσως παρουσιαστεί και επειδή μόνος/η σου μάλλον δε θα τα καταφέρεις, θα ζητήσεις βοήθεια από το δικό σου άτομο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα σήμερα κι ίσως κι εσύ μπλεχτείς κι εκεί που ήσουν σίγουρος/η τώρα να μην ξέρεις τι θέλεις τελικά από ένα πρόσωπο ή μια σχέση. Γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να τα ξαναπιάσεις όλα από την αρχή για να βρεις την άκρη σου και να βγεις από το αδιέξοδο. Ενδεχομένως αυτό να οφείλεται στο ότι άλλα περίμενες κι αλλιώς εμφανίζονται τώρα. Διατήρησε καθαρό μυαλό από κάθε συναισθηματική εμπλοκή.
Σε σχέση: Αρκετές δουλειές που θα προκύψουν τελευταία στιγμή θα ανακατέψουν τελείως το πρόγραμμά σου και θα αναγκαστείς να τις τελειώσεις, αναβάλλοντας ό, τι είχες σχεδιάσει με το ταίρι σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: 
Ενώ ήσουν πολύ στα πάνω σου θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει συνεννόηση με ένα άτομο που σου αρέσει και περίμενες να συναντηθείς και τελικά αυτό θα σου χαλάει τελείως τη διάθεση. Γενικά νιώθεις σαν να μιλάς διαφορετική γλώσσα σήμερα και αποσυντονίζεσαι γι' αυτό ακόμα κι αν σε έχουν προσκαλέσει κάπου, δε θα έχεις τα κέφια σου και το πιο πιθανό είναι να βαρεθείς και να μείνεις σπίτι.
Σε σχέση: Σε μια κουβέντα με το σύντροφό σου ίσως αποφασίσετε να ξαναρχίσετε ένα ενδιαφέρον που είχατε σταματήσει λόγων έλλειψης χρόνου ή χρημάτων.
ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι σίγουρος/η για το αν ένας στόχος που είχες θέσει στα ερωτικά σου εξακολουθούν να ισχύουν και σήμερα γιατί κάποια πράγματα φαίνονται τελείως διαφορετικά. Προσπάθησε να μη βιαστείς πάντως να βγάλεις συμπεράσματα για ένα άτομο που σου αρέσει και ούτε φυσικά να πάρεις αποφάσεις υπό πίεση. Καλύτερα να πάρεις το χρόνο σου και να σκεφτείς καλύτερα πως θα πορευτείς.
Σε σχέση: Η προσπάθεια διατήρησης των ισορροπιών και της ηρεμίας στη σχέση σου δε φαίνεται σήμερα να αποδίδει καρπούς αφού το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα διαταραχθεί.
Πηγή: astrology.gr
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment