Αυτά τα κουταβάκια εγκαταλείφθηκαν σε μια γυάλινη γέφυρα.

Στην Κίνα μερικά κουτάβια κόλλησαν σε μια γέφυρα από γυαλί μένοντας εκεί χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν.
Η εν λόγω γέφυρα είναι ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής  Shiniuzhai. Ένα μέρος του δαπέδου είναι τελείως διαφανές (σε μήκος περίπου 120 μέτρων) με αποτέλεσμα οι περαστικοί να σταματούν και να βλέπουν το κενό κάτω από τα πόδια τους (180 μέτρα ύψος). Φυσικά η θέα είναι φανταστική αλλά δεν αντέχουν όλοι να κάτσουν πάνω σε αυτή την γέφυρα.
Τα κουταβάκια ήταν προφανώς τρομοκρατημένα βλέποντας το θέαμα από κάτω  και περίμεναν απολιθωμένα μέχρι να έρθει κάποιος. 
Έφτασαν εκεί μετά από μια ομάδα τουριστών που τους έδινε τρόφιμα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν σκέφτηκαν καθόλου το τι θα μπορούσε να συμβεί.
Άλλοι τουρίστες πέρασαν χωρίς να τα βοηθήσουν και τράβηξαν μόνο φωτογραφίες.
Η γέφυρα βρίσκεται σε μια περιοχή όπου ο άνεμος είναι πολύ ισχυρός. Οι περαστικοί μπορούν να κρατηθούν από τα κιγκλιδώματα μέχρι να φτάσουν στην απέναντι πλευρά. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα σκυλάκια. Τα πόδια τους γλιστρούσαν στην λεία επιφάνεια του γυαλιού και οι φρουροί ασφαλείας φοβήθηκαν ότι θα πέσουν στην θάλασσα.  
Ένας επαγγελματίας σχοινοβάτης είχε ατύχημα σε αυτό το σημείο.  Ευτυχώς για αυτόν τα δέντρα επιβράδυναν την πτώση του και δεν ήταν θανατηφόρα. Αλλά σίγουρα δεν θα γινόταν το ίδιο αν έπεφταν τα μικρά κουταβάκια.
Οι αξιωματικοί ασφαλείας πήραν την πρωτοβουλία και γύρισαν τα κουταβάκια στην άλλη πλευρά της γέφυρας σε ασφαλές μέρος.
Τώρα βρίσκονται σε ασφαλές μέρος. 
ΠΗΓΗ: apisteuta.com
Share on Google Plus

About nefelhiolh

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment