Τι ...βίτσια έχουν τα ζώδια στο κρεβάτι;


Επειδή τα ζώδια έχουν πολύ, πάρα πολύ ενδιαφέρον στα $εξουαλικά και εpωτικά ζητήματα, σας παρουσιάζουμε εν συνεχεία τα φετίχ των ζωδίων, για να βάλετε φωτιά στο κρεβάτι!
Δείτε πως θα κουμαντάρετε τον εpωτικό σας σύντροφο στο $εξ, και κάντε του όλα όσα επιθυμεί ενδόμυχα, και η νύχτα μαζί σας θα του μείνει αξέχαστη!
Αυτές είναι οι εpωτογενείς ζώνες και τα βίτ$ια των ζωδίων!
Κριός Εpωτογενής ζώνη: Κεφάλι. Το χαϊδεύει, το πηγαίνει μπρος πίσω, το παίρνει και το πετάει στο κεφαλάρι του κρεβατιού, στο ταμπλό του αυτοκινήτου ή όπου άλλου βρει πρόσφορο έδαφος!$εξουαλικό βίτ$ιο: Πανηγυρίζει... και ζητωκραυγάζει τη $εξουαλική του ένταση! Αν δεν έχετε καλή ηχομόνωση, μην τον/την καλέσετε σπίτι σας!
Ταύρος Εpωτογενής ζώνη: Λαρύγγι, βαθύ λαρύγγι.$εξουαλικό βίτ$ιο: Η «δουλειά» να γίνεται και φέρε κάτι να τσιμπήσουμε!
Δίδυμοι Εpωτογενής ζώνη: Χέρια. Δουλειές του χεριού. Χειροπέδες.$εξουαλικό βίτ$ιο: Κάνετε έpωτα και οι Δίδυμοι έχουν σκεφτεί το πρόγραμμα της εβδομάδας, το επαγγελματικό project που τους έχει αναθέσει ο προϊστάμενος τους, έναν καινούριο έpωτα ή μια παλιά αγάπη...
Καρκίνος Εpωτογενής ζώνη: $τήθος. Άντρες και γυναίκες που σου ρουφάνε τη ζωή.$εξουαλικό βίτ$ιο: Κλαίνε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το $εξ, από ευγνωμοσύνη, δυσαρέσκεια ή επειδή είχε πολλαπλούς οpγασμούς, ή ακόμη γιατί δεν είχε, ή επειδή εσύ είχες, ή επειδή δεν είχες, και δεν συμμαζεύεται!
Λέων Εpωτογενής ζώνη: Καρδιά. Αν τον κολακεύσεις κιόλας θα γίνεις η σουλτάνα του χαρεμιού!$εξουαλικό βίτ$ιο: Toυ αρέσει να τον υπηρετούν. Περιμένει πλουσιοπάροχες ευχαριστίες μετά.
Παρθένος Εpωτογενής ζώνη: Στομάχι. Γαργάλα, γλείψε, δώσε απαλά χαστουκάκια σε αυτήν την κοιλίτσα της Παρθένου και μπορεί να βρεθείς μπρούμυτα.$εξουαλικό βίτ$ιο: Σε διευθύνει κατά τη διάρκεια... και σαφώς σε κριτικάρει και σε βαθμολογεί μετά!
Ζυγός Εpωτογενής ζώνη: Πι$ινός. Τον καθίζει κάτω, ενώ εσύ κάνεις όλη τη δουλειά.$εξουαλικό βίτ$ιο: Όλες οι στάσεις καλές είναι, αρκεί να κοιτάζεται στον καθρέφτη.
Σκορπιός Εpωτογενής ζώνη: Τα γεvvητικά όργανα. Πάσχει από ακραίες $εξουαλικές ορμές... και όλη την ώρα!$εξουαλικό βίτ$ιο: Θεωρεί επιτακτική ανάγκη το να κουβαλάει ένα κουτί με $εξουαλικά βοηθήματα στο αυτοκίνητο του... ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να του τύχει!
Τοξότης Εpωτογενής ζώνη: ΓοφοίΣε$ουαλικό βίτ$ιο: Εγώ Ταρζάν, εσύ Τζέιν - και για τα δύο φύλα.
Αιγόκερως Εpωτογενής ζώνη: Στα γόνατα (σου).$εξουαλικό βίτ$ιο: Στο γραφείο. Με το ένα μάτι κοιτάζει εσένα, με το άλλο τον δείκτη Dow Jones!
Υδροχόος Εpωτογενής ζώνη: Καλάμια και αστράγαλοι τυλιγμένοι σε λεπτές, ασημένιες αλυσίδες!$εξουαλικό βίτ$ιο: Ενοχλητική συνήθεια να πηδάει μέσα και έξω από το κρεβάτι για να συνδέσει τη βιντεοκάμερα.
Ιχθύες Εpωτογενής ζώνη: Πόδια. Ποδολαγvεία, αλυσίδες στον αστράγαλο.$εξουαλικό βίτ$ιο: Ψιθυρίζει: «Δεν το έχω ξανακάνει αυτό». Πιάνει για απίστευτα πολύ καιρό!
Share on Google Plus

About nefelhiolh

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment