Όσα ΚΡΥΒΟΥΝ οι 12 γυναίκες του ζωδιακού κύκλου!!!

Ας μπούμε για λίγο στα καλά κρυμένα μυστικά, του μυστήριου αυτού πλάσματος που λέγεται....γυναίκα!!!
Κριός
Η γυναίκα Κριός είναι θύελλα. Προκλητική, ανταγωνιστική, γεμάτη πάθος και έντονη σεξουαλικότητα είναι πολύ δύσκολο να συγκρατηθεί, όταν είναι ερωτευμένη..
Παίρνει πρωτοβουλίες και αγαπά να ρισκάρει. Θα κάνει έρωτα όπου και όποτε μπορεί. Όσο πιο ασυνήθιστο ή επικίνδυνο είναι το σεξ, τόσο περισσότερο θα εξιτάρεται ενώ από το μενού δε λείπουν κι οι διαμάχες μόνο και μόνο για να ανάψουν τα αίματα. Πολλές φορές έχει φαντασιώσεις για άλλους ερωτικούς συντρόφους, όμως εξαιτίας της ειλικρίνειάς της προτιμά να χωρίσει παρά να έχει παράλληλη σχέση.

Ταύρος
Η γυναίκα Ταύρος πολύ πιθανόν να επιδιώξει πρώτα τη φιλία ενός άντρα πριν προχωρήσει στο ερωτικό. Πολύ προσγειωμένη, ορισμένες φορές συντηρητική, σοβαρή αλλά ευαίσθητη και με έντονο sex appeal, μπορεί να γίνει χαλί να την πατήσει ο σύντροφός της. Στο σεξ είναι τρυφερή και περιποιητική με τον παρτενέρ της περισσότερο ερωτική και φιλήδονη παρά σεξουαλική.Μπορεί συχνά να βγάλει ζήλια και κτητικότητα, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί δεν νιώθει την ασφάλεια και τη σταθερότητα που χρειάζεται.

Δίδυμοι
Η γυναίκα Δίδυμος δεν χορταίνει το σεξ εξαιτίας της ενεργητικότητάς της και της συνεχούς ανάγκης της για νοητική διέγερση. Της αρέσει να εξερευνά και να μαθαίνει γι” αυτό και είναι πάντα ανοιχτή σε σεξουαλικές εμπειρίες. Στον έρωτα είναι χαλαρή και με χιούμορ. Δεν είναι λάτρης των συναισθηματικών εκδηλώσεων και των ερωτικών περιπτύξεων μπροστά σε κόσμο. Είναι πολύ κοινωνική και της αρέσει να ανακατεύεται με τους ανθρώπους γι” αυτό και χρειάζεται το χώρο της μια στο τόσο και να φλερτάρει μόνο και μόνο για να αισθάνεται ελεύθερη. Αν ο σύντροφός της δεν είναι κτητικός, τότε θα παραμείνει σε μια σχέση.

Καρκίνος
Παρόλο που είναι συναισθηματική και αγαπησιάρα, μην γελιέστε από τη γυναίκα Καρκίνο γιατί αυτή θα έχει πάντα την τελευταία λέξη σε κάθε σχέση. Είναι ικανή να σφυρηλατεί ισχυρούς δεσμούς αγάπης, συχνά όμως παρεξηγείται. Η καλοσύνη της και η συνεχής φροντίδα μπορεί να φαίνεται βασανιστική και το ενδιαφέρον της στον ερωτικό της σύντροφο αδιάκριτο, ύποπτο ή καταπιεστικό. Δεν είναι η γυναίκα που έχει εμμονή με το σεξ, εκτιμά πολύ περισσότερο το ειδύλλιο γι” αυτό τα ραντεβού μαζί της και οι ερωτοτροπίες κρατάνε καιρό. Μόλις κατασταλάξει σε έναν εραστή, θα είναι προστατευτική, συμπονετική και υποστηρικτική.

Λέων
Στη Λιονταρίνα πρέπει να εκτιμάτε την ομορφιά της. Θέλει πολύ έρωτα, αγάπη και εκτίμηση. Παντρεύεται συχνά για να τα χρήματα ώστε να ζει μια πολυτελή ζωή ή για το κοινωνικό status και τη δύναμη. Στις σχέσεις καθοδηγεί συχνά το σύντροφό της, αλλά εξακολουθεί να υπερηφανεύεται για αυτόν. Το φαίνεσθαι είναι σημαντικό για εκείνη. Συχνά σκανάρει από την κορφή μέχρι τα νύχια τους υποψήφιους εραστές της για να βρει ποιός είναι άξιος της αγάπης της. Για να παραμείνει πιστή πρέπει το σεξ να μην είναι πρόστυχο ή χυδαίο αλλά αξιοπρεπές και φινετσάτο. Όταν ικανοποιείται, είναι πολύ γενναιόδωρη στον εραστή της.

Παρθένος
Ίσως δεν το διατυμπανίζει αλλά είτε το πιστεύετε είτε όχι είναι πολύ σεξουαλική. Συνήθως έχει πολλές ερωτικές φαντασιώσεις και είναι ανοιχτή στο περιστασιακό σεξ άλλωστε είναι από τις λίγες που μπορούν να το διαχωρίσουν από την αγάπη και τον έρωτα και να το δουν καθαρά ως μια πράξη εκτόνωσης. Στην αρχή της σχέσης είναι ντροπαλή αλλά μπορεί να γίνει πολύ απαιτητική και επικριτική, εξαιτίας της τελειομανίας της και της εμμονής της στη λεπτομέρεια. Όσο μεγαλώνει μαλακώνει και είναι πιο χαλαρή. Άμα ερωτευτεί συχνά αγχώνεται ή ανησυχεί. Η φυσική της σεμνότητα είναι ιδιαίτερα ελκυστική σε μεγάλη μερίδα αντρών.

Ζυγός
Προσπαθώντας πάντα να επιφέρει τις ισορροπίες, μια γυναίκα Ζυγός πάντα θα ψάχνει την αρμονία σε κάθε σχέση. Μερικές φορές αφοσιώνεται τόσο πολύ στο σύντροφο που κινδυνεύει να χάσει την ατομικότητά της. Το ρομάντζο είναι πολύ πιο σημαντικό γι” αυτήν από το σεξ. Λουλούδια, σοκολάτες και δωράκια την κάνουν πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ υψηλά πρότυπα αλλά συνήθως συμβιβάζεται γιατί δεν μπορεί να μείνει μόνη της εκτός κι αν έχει βρει ήδη τον επόμενο. Στο σεξ, μπορεί να είναι πολύ τολμηρή και δοτική. Δυσκολεύεται ιδιαίτερα να δείξει τα αισθήματά της χωρίς να χρησιμοποιήσει σεξουαλικούς τρόπους, γιατί συγχέει συχνά την αγάπη με το σεξ.

Σκορπιός
Παθιασμένη, θέλει να την ποθούν αλλά πάντα φοβάται ότι στο τέλος θα ραγίσει η καρδιά της. Ο τρόπος που φλερτάρει αλλά και η εμφάνισή της συχνά παρεξηγείται από τους άντρες γιατί κατά βάθος είναι μάλλον ντροπαλή αλλά το σεξουαλικό της ένστικτο είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο γι” αυτό δεν μπορεί να μείνει χωρίς σεξ για πολύ καιρό. Κτητική και ζηλιάρα από τη φύση της συχνά πυκνά κάνει σκηνές, ιδιαίτερα αν υποπέσει στην αντίληψή της ότι ο σύντροφός της φλερτάρει με κάποια άλλη ή της λέει ψέματα. Από το φόβο μήπως πληγωθεί ή καθαρά από εκδικητική τάση είναι ικανή να πάει από τον έναν εραστή στον άλλο, χωρίς να επιτρέπει στον εαυτό της να τον ερωτευτεί.

Τοξότης
Ούσα ελεύθερο πνεύμα θα της πάρει λίγο χρόνο για να αποφασίσει αν θέλει μια σχέση ή όχι. Όταν κατασταλάξει ότι θέλει έναν σύντροφο, συχνά επιλέγει ένα πρόσωπο που είτε είναι από άλλη χώρα ή διαφορετικής κουλτούρας ή ακόμη και παντρεμένο, μόνο και μόνο για να το ζήσει κι αυτό. Ποτέ δεν ξεμένει από εραστή, είναι πολύ σεξουαλική και λατρεύει να πειραματίζεται.Τίποτα δεν είναι εξωφρενικό για την γυναίκα Τοξότη, όταν πρόκειται για το σεξ, αφού όλα τα θεωρεί μια ακόμα εμπειρία. Ανάμεσα στους πολλούς φίλους της και γνωστούς της υπάρχει πάντα και ένας μέλλον σύντροφος.

Αιγόκερως
Η γυναίκα Αιγόκερως συχνά καθυστερεί να εμπλακεί σε σοβαρές σχέσεις μέχρι να μεγαλώσει και να σιγουρευτεί ότι δε θα κάνει λάθος επιλογή. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να φαίνεται απόμακρη ή κρύα, έχει εξαιρετικό χιούμορ. Δεν έχει εμμονή με το σεξ και γενικά είναι η παραδοσιακή γυναίκα που δεν επιδίδεται σε περιστασιακές απολαύσεις χωρίς σχέση. Παρόλα αυτά αν είναι μόνη της θα το κάνει, διατηρώντας άκρα μυστικότητα για να μη δώσει λαβες για εις βάρος της σχόλια. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει το σεξ, προκειμένου να καταφέρει ένα στόχο της.

Υδροχόος
Είναι από εκείνες τις γυναίκες που μπορούν να φροντίζουν τον εαυτό τους, ενώ προτιμούν τη φιλία με το σύντροφο και τα κοινά ενδιαφέροντα περισσότερο από το ρομαντισμό. Στο σεξ συνήθως εξιτάρεται πρώτα εγκεφαλικά και μετά σωματικά ενώ είναι πρόθυμη να δοκιμάσει οτιδήποτε της φανεί περίεργο ή μη συνηθισμένο. Πολλές φορές οι φίλοι της είναι και πρώην της. Η Υδροχόος γυναίκα δεν πρόκειται να μείνει για πολύ με κάποιον που καταπνίγει την ελευθερία της ή είναι πάρα πολύ συναισθηματικός. Ο σύντροφός της πρέπει να χωρέσει στη ζωή της και όχι αυτή στη δική του. Όλη αυτή η στάση όμως αντανακλά την βαθύτερη ανασφάλειά της για την αγάπη. Μόλις ερωτευτεί είναι η πιο πιστή του ζωδιακού.

Ιχθύες
Η λέξη ειδύλλιο είναι η μόνη που μπορεί να την περιγράψει. Η γυναίκα Ιχθύς πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν ένα αιθέριο πλάσμα. Δεν υπάρχει σεξ χωρίς αγάπη γι” αυτήν και ακόμα κι αν το κάνει περιστασιακά, θα πείσει τον εαυτό της ότι νιώθει πράγματα για να δικαιολογήσει τον εαυτό της. Μπορεί να είναι πολύ τρυφερή, ντροπαλή και ευαίσθητη στην καθημερινότητά της αλλά τίποτα απ” αυτά δεν ισχύει στις προσωπικές της στιγμές. Εξαιτίας του ότι είναι συναισθηματικά ευάλωτη συχνά παρασύρεται στην απιστία αλλά κανείς δεν το μαθαίνει ενώ μπορεί να υπάρξει για χρόνια το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση...
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment