3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η νικήτρια του Dancing With The Stars 4 σου λέει πώς θα γίνεις ο πιο περιζήτητος καβαλιέρος.
Γνώρισέ τη με Καλό Τρόπο
Ανεξάρτητα από το είδος της σχέσης (σύντροφος, φίλος ή συνεργάτης), το χαρακτηριστικό που εκτιμώ περισσότερο είναι η ευγένεια. Είναι το παν για μένα. Επίσης, θεωρώ ότι οι καλοί τρόποι μετράνε πάρα πολύ. Επίσης, μου αρέσουν τρομερά οι αισιόδοξοι άνθρωποι, που βλέπουν τη θετική πλευρά σε κάθε κατάστασης και δεν κάνουν πίσω σε καμία δυσκολία.

Ευκαιρίες Υπάρχουν 

Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βγάλω συμπεράσματα για κάποιον από την πρώτη συνάντηση, ίσως γιατί δεν παρατηρώ πολλά πράγματα. Πάντως, μου έχει τύχει να συναντήσω κάποιον και να τον συμπαθήσω από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ωραίο χαμόγελο και φιλική διάθεση. Από την άλλη, δεν το έχω και πολύ με το να πιάνω τα αρνητικά του χαρακτήρα κάποιου από την πρώτη επαφή.

Η Παρέα να Είναι Καλή

Οσον αφορά το location για πρώτο ραντεβού, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, αν και μου αρέσει πολύ η θάλασσα, επειδή εκεί έχω την τάση να βλέπω όλα τα πράγματα λίγο πιο ρομαντικά. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι, σε τέτοιες περιπτώσεις, τη διαφορά την κάνει η συντροφιά κι όχι η περιοχή.
Share on Google Plus

About nefelhiolh

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment