Πανικός στα ΙΚΕΑ: Ποια έπιπλα ανακαλεί [φωτο]

Η ανάκληση έχει προληπτικό χαρακτήρα και βασίζεται σε μόνο τρία περιστατικά σύμφωνα με τα οποία περιστράφηκαν τα καλώδια μέσα στα φωτιστικά. Τα εν λόγω καλώδια ενδέχεται εφόσον φθαρούν να έρθουν σε επαφή με το μεταλλικό σώμα του φωτιστικού και να το κάνουν ηλεκτρικά ενεργό με αποτέλεσμα να είναι υπάρχει θέμα ασφάλειας.
Η ΙΚΕΑ δεν έχει λάβει καμία αναφορά για ατυχήματα, έλαβε όμως αναφορές από δύο πελάτες και ένα εργαζόμενο σύμφωνα με τις οποίες δέχθηκαν ηλεκτρική εκκένωση, χωρίς άλλες συνέπειες.
Η ΙΚΕΑ δεν διακινδυνεύει να συμβούν νέα αντίστοιχα περιστατικά και για αυτό τον λόγο ανακαλεί όλα τα επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτιστικά GOTHEM για την αποφυγή νέων περιστατικών και παράλληλα την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.
Η ανάκληση αφορά και τα τρία μοντέλα των φωτιστικών GOTHEM, δύο επιτραπέζιων και ενός επιδαπέδιου. Tα επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτιστικά GOTHEM πωλούνταν από τον Οκτώβριο του 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 801 11 22 722.
Δείτε τη φωτογραφία με τα φωτιστικά που ανακαλεί η ΙΚΕΑ:

Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment