Οργισμένος ο Πολίτης δηλώνει: «Χωρίς εμένα η Λάμψη δεν θα πήγαινε 14 χρόνια! Δεν με κάλεσε κανείς»

Οργισμένος εμφανίζεται ο Χρήστος Πολίτης ή... Γιάνγκος Δράκος όπως τον θυμούνται όλοι μέσα από το θρυλικό πλέον σίριαλ «Λάμψη» καθώς όπως μαρτυρά κανένας δεν τον ενημέρωσε ή τον ειδοποίησε για τα επετειακά αφιερώματα του ΑΝΤ1.
Δεν συμμετείχε, κάτι που φαίνεται πως τον ενόχλησε ιδιαίτερα. Μιλώντας στη Freddο, ο ίδιος όταν ερωτάται γιατί δεν προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο επετειακό αφιέρωμα, λέει με θυμό: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ΑΝΤ1 και όχι εμένα. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο, δεν με ενόχλησε ποτέ κανένας. Δεν το ξέρω καν το θέμα!». Όταν δε ενημερώθηκε ότι για το επετειακό αφιέρωμα έκαναν δηλώσεις πολλοί πρώην συνεργάτες του στη «Λάμψη» λέει με οργή: «Ίσως να θεώρησαν αυτούς πρωταγωνιστές και όχι εμένα. Δεν μου είπε κανένας γι' αυτή την εκπομπή... Αυτή (η Λάμψη) ήταν μια δουλειά δική μου, βασικά. Στηρίχτηκε πάνω μου. Για το αν θα μιλούσα σε αυτό το επετειακό, εξαρτάται. Αν μου προσδιόριζαν τι θα πω, σαφώς θα σκεφτόμουν αν θα δεχόμουν. Εγώ είμαι αυθόρμητος και δεν λιβανίζω. Αυτά που είναι να πω θα τα πω. Από την άλλη, όλα τα ονόματα που μου αναφέρατε, έφυγαν πολύ νωρίς από το σίριαλ. Η Δανδουλάκη έφυγε το 1998. Ο, πως λέγεται αυτός, ο Βασιλείου έπαιξε δυο χρόνια. Ο Σπυρόπουλος έφυγε το '96, τότε που πέθανε η Αλίκη. Ειλικρινά όμως δεν έχω ιδέα για το θέμα αυτό του Flashback. Εγώ σαφώς και δεν αρνήθηκα, γιατί δεν μου έγινε ποτέ πρόταση ώστε να αρνηθώ... Αν έφευγα εγώ από τη Λάμψη θα σταματούσε το σίριαλ! Αν έφευγε λοιπόν ο Πολίτης – και όχι ο Γιάγκος Δράκος που ήταν ο ρόλος -, η Λάμψη θα τελείωνε! Αυτό είναι γνωστό. Εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη λοιπόν, όλοι οι άλλοι, ο Σπυρόπουλος, η Κούρκουλα, η Λουκία Παπαδάκη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, γίνανε από τη «Λάμψη». Εγώ όταν μπήκα στην “Λάμψη” ήμουν ο Χρήστος Πολίτης. Ωστόσο τα παρασκήνια του ΑΝΤ1 δεν τα γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής. Από τότε που τελείωσε η σειρά αυτή, δεν διατηρώ σχέσεις και δεν έχω καμία επαφή με το κανάλι. Τι έχει μεσολαβήσει δεν το γνωρίζω...»
Όσο για το αν χρωστάει ευγνωμοσύνη στον Νίκο Φώσκολο για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη «Λάμψη», ο ίδιος απαντά: «Δεν χρωστάω ευγνωμοσύνη σε κανέναν. Όπου έπαιξα, έπαιξα γιατί θεωρήθηκα ότι είμαι απαραίτητος για το συγκεκριμένο ρόλο. Είτε στο θέατρο, είτε στην τηλεόραση... Ευγνωμοσύνη χρωστάει κάποιος που του δίνουν την ευκαιρία να παίξει. Όταν επιλέγει ο οποιοσδήποτε Φώσκολος κάποιον, δεν του κάνει χάρη. Λέει απλά «αυτός μου κάνει για το ρόλο». Εγώ λοιπόν γιατί να χρωστάω ευγνωμοσύνη ή χάρη; Αυτοί μου χρωστάνε χάρη ή ευγνωμοσύνη γιατί χωρίς εμένα η Λάμψη δεν θα πήγαινε 14 χρόνια! Και το έλεγαν και οι ίδιοι. Αν εγώ έφευγα από τη «Λάμψη» που έλεγα ότι θα έφευγα από την αρχή, και η Δανδουλάκη και ο Σπυρόπουλος και η Κούρκουλα θα έλεγαν «αν φύγεις εσύ, θα φύγουμε και εμείς». Δεν γινόταν το σίριαλ χωρίς εμένα. Απόδειξη ότι όταν έφυγαν όλοι αυτό και έμεινα εγώ μόνος βασικός πρωταγωνιστής, ο Φώσκολος έβαζε περαστικούς ηθοποιούς ή νέα παιδιά που έπαιζαν μαζί μου. Η σειρά στηρίχτηκε σε εμένα εξ ολοκλήρου και αυτό το έλεγαν και το λένε πλέον όλοι.» (Πηγή: http://www.gossip-tv.gr)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment