Μαγαζάτορας στα Τέμπη του έσπασε τα πλευρά γιατί μοίρασε νερά στους πρόσφυγες

Άγρια επίθεση στα Τέμπη δέχθηκαν εθελοντές και ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Νίκος Πουτσιάκας γιατί μοίρασαν νερό και τρόφιμα στους πρόσφυγες που ήταν εγκλωβισμένοι στο σημείο.
Συγκεκριμένα, κατάστημα στην Κοιλάδα των Τεμπών αισχροκερδούσε πουλώντας 2 ευρώ το νερό στους πρόσφυγες. Ο καταγγέλλων δέχτηκε επίθεση από τον καταστηματάρχη, λεκτική και σωματική και τραυματισμένος βρέθηκε τη νύχτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Πουτσιάκας, επισκέφθηκε την Κοιλάδα των Τεμπών, όπως και άλλοι τοπικοί παράγοντες, προκειμένου να δει την κατάσταση και να βοηθήσει εφόσον μπορούσε.
Όπως διηγείται, διαπίστωσε την αισχροκέρδεια του καταστήματος στην πώληση εμφιαλωμένων νερών στους πρόσφυγες και διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτό.
Ο Ν. Πουτσιάκας προσφέρθηκε να βοηθήσει εθελοντές που μοίραζαν τρόφιμα στους πρόσφυγες. Τότε δέχτηκαν, όπως καταγγέλλουν, λεκτική επίθεση από τον καταστηματάρχη διότι βρίσκονταν όπως τους φώναζε σε δικό του χώρο και ότι το πεζουλάκι που χρησιμοποιούσαν για τη διανομή ήταν ιδιοκτησία του.
Απομακρύνθηκαν και συνέχισαν πιο πέρα, όταν ξέσπασε το επεισόδιο. Ο περιφερειακός σύμβουλος αναφέρει ότι του επιτέθηκαν με βρισιές ενώ δέχτηκε και σωματική βία.
Δέχτηκε μια δυνατή κλωτσιά στα πλευρά που του έριξε κάποιος από πίσω και έπεσε κάτω, ενώ οι πρόσφυγες ήταν που επενέβησαν και τον βοήθησαν...
Ο Ν. Πουτσιάκας πήγε κατόπιν στο νοσοκομείο για εξετάσεις και τελικά έχει ράγισμα στα πλευρά.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment