Πώς το on line σεΧ σκοτώνει το γάμο

Η άνοδος της δωρεάν πορνογραφίας στο διαδίκτυο είναι υπεύθυνη για το ότι οι άνθρωποι όλο και περισσότερο αποφασίζουν να μην παντρευτούν, σύμφωνα με ερευνητές.


Οι επιστήμονες μελέτησαν τις τάσεις στο γάμο και το πορνό στο internet, και υποστήριξαν ότι η αυξημένη διαθεσιμότητα και το μειωμένο κόστος της πορνογραφίας στο διαδίκτυο έχει μια «αιτιώδη» επίδραση στους ανθρώπους οι οποίοι δεν αποφασίζουν να δεσμευτούν. 

«Παραδοσιακά, ένας από τους λόγους για να μπει κανείς σε ένα γάμο είναι η σεξουαλική ικανοποίηση. Αλλά, από τη στιγμή που υπάρχουν τόσες επιλογές εκτός γάμου, η ανάγκη για ένα γάμο προκειμένου για να εξυπηρετήσει αυτή τη λειτουργία μειώνεται», λένε οι ερευνητές. 

Τόνισαν επιπλέον, ότι η διαδικτυακή πορνογραφία βρίσκεται σε μια ταχύτατη ανοδική πορεία, τη στιγμή που ο θερμός του γάμου δέχεται ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι. 

Συμπερασματικά, η φτηνή πορνογραφία «σκοτώνει» το γάμο... Η μελέτη υλοποιήθηκε από το Γερμανικό Ινστιτούτο Forschungsinstitut zur Zukunft der Arbeit.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment