Αντιμέτωπος με την επιτροπή Πόθεν Έσχες ο Χαϊκάλης

Αντιμέτωπος με την επιβολή προστίμου και με ποινή φυλάκισης για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες, βρίσκεται ο Παύλος Χαϊκάλης,
μετά τις δηλώσεις του πως έδωσε πριν ένα χρόνο, το ποσό των 5.000 ευρώ στον Γιώργο Αποστολόπουλο για να παίξει στο χρηματιστήριο.
Η σύγκληση της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής από τον πρόεδρο Γιώργο Καλαντζή αναμένεται εντός της εβδομάδας, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να συνεδριάσει και αύριο, ώστε να εξεταστεί το ζήτημα που προκύπτει από την υπόθεση και να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο έχουν δηλωθεί αυτά χρήματα που ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υποστηρίζει ότι έδωσε στον Γιώργο Αποστολόπουλο.
Υπενθυμίζεται πως από το 2003 απαγορεύεται στους βουλευτές η διενέργεια χρηματιστηριακών συναλλαγών και αν διαπιστωθεί αγορά μετοχών, θα γίνει εφαρμογή του άρθρου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες η οποία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 2 ετών και χρηματική ποινή από 10.000 έως 500.000 ευρώ.
ΠΗΓΗ:athensvoice.gr
Share on Google Plus

About nefelhiolh

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment