20141002

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/10


Αυτός που έχει θέληση, δημιουργεί και δημιουργεί πάρα πολλά. Αυτό είναι η απόδειξη ότι δεν υπάρχει τίποτε ακατόρθωτο.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα υπάρξουν κάποιες πιέσεις που δεν είναι εύκολες να τις διαχειριστείς. Θα είναι σαν να προσγειώνεσαι ξαφνικά μέσα σε μια πραγματικότητα η οποία δεν σου αρέσει. Η προσαρμογής σίγουρα χρειάζεται χρόνο.
Ερωτικά: Μπαίνεις ξαφνικά σε ένα τούνελ που σε κάνει να βλέπεις το μέλλον της σχέσης σου. Μην ανησυχείς, οι οικογενειακές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις δεν είναι ικανές να πνίξουν την σχέση σου, αν υπάρχει αγάπη μεταξύ σας. Η Αφροδίτη στον άξονά σου σίγουρα θα σου φέρει είτε περισσότερες καλές στιγμές είτε μια πολύ καλή γνωριμία ή οποία θα σε ανακουφίσει. Οπότε να σταματήσεις να βλέπεις ότι κάτι δύσκολο θα συμβεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις ευθύνες οι οποίες πιστεύεις ότι μπορεί να σε εκθέσουν αν δεν πράξεις σωστά. Για αυτό θα προσπαθήσεις να κρατήσεις κάπως τις αποστάσεις για να μην βρεθεί κάποιος να σου κάνει παρατηρήσεις ή υποδείξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Κρατάς κάποιες αποστάσεις οι οποίες όμως σου δίνουν μεγαλύτερο κύρος σε οτιδήποτε κάνεις. Ορισμένες συγγενικές σχέσεις θα σου δώσουν την δυνατότητα να μπεις πιο βαθιά στην οικογένεια και με αυτόν τον τρόπο θα ξανακερδίσεις μεγαλύτερη συναισθηματική επαφή με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό ή τον Αιγόκερω κυλάει καλά χωρίς όμως να σημαίνει ότι είναι εύκολο να σταματήσουν αυτές οι στιγμές σιωπής μεταξύ σας. Με τον Ζυγό όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί μπορεί να θεωρήσεις ότι μια κατάσταση δεν σε εκφράζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις μια τάξη σε όλα τα πράγματα και πιθανόν να πάρεις χρήματα που εδώ και καιρό στα οφείλουν ή δεν είναι εύκολο να τα εισπράξεις. Με αυτό τον τρόπο θα δεις ότι ακόμα και εκεί που πίστευες ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι τελικά γίνεται, αρκεί συνέχεια να είσαι σε εγρήγορση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η βιαστική θεώρηση κάποιων καταστάσεων που δεν σε ικανοποιούν, θα σε βγάλει έξω από τα γνώριμα λημέρια σου. Συνήθως κρίνεις κάπως επιφανειακά και αποφεύγεις να βλέπεις τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου ή των άλλων. Για αυτό μπορεί μερικές φορές μπορεί να σε κατηγορούν ακόμα και για ακαρδία ή για έλλειψη ευαισθησίας.
Ερωτικά: Ο Άρης που βρίσκεται στον άξονά σου σε κάνει ιδιαίτερα επιθετικό/η και πιθανόν να μην ανέχεσαι μύγα στο σπαθί σου. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις με τίποτε να κάνεις πίσω γιατί θεωρείς ότι αδικείσαι και βγαίνεις αρκετές φορές έξω από τα δικά σου θέλω. Πιθανόν να γίνεις αρκετά επιβαρυντικός/η γιατί θα καταπιέσεις το άλλο πρόσωπο. Επειδή δεν πιστεύεις ό, τι κάνει ή ό, τι σου λέει, κυρίως αν σχετίζεσαι με Τοξότη. Με τον Καρκίνο θεωρείς ότι μπαίνουν αποστάσεις σε θέματα καρδιάς λόγω κάποιων υποχρεώσεων, κυρίως οικογενειακών.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα προγράμματα δε σου αρέσουν αλλά δεν μπορείς να μην τα ακολουθήσεις γιατί πιθανόν να έχεις δώσει κάποιες υποσχέσεις που σε δεσμεύουν. Το καλό είναι ότι θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο με συνεργάτες που ίσως σε καταλαβαίνουν περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις πολλές υποχρεώσεις έναντι τρίτων γιατί με τον τρόπο σου θέλεις να γίνεις απαραίτητος/η και κυρίως με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Μην βάζεις συνέχεια το καθήκον πάνω από όλα γιατί τελικά θα χάσεις τον εαυτό σου αλλά και τον αυθορμητισμό σου. Η ενασχόληση με την εμφάνισή σου θα σε κάνει να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί από τις περιστάσεις να καλύψεις πολλές ανάγκες σου. Δεν είναι πάντως εύκολο γιατί μπορεί να νιώθεις το έδαφος ότι κουνιέται κάτω από τα πόδια σου.
Ερωτικά: Η συγκέντρωση πολλών στοιχείων για ένα πρόσωπο πιθανόν να σου δίνει την δυνατότητα να μάθεις πολύ περισσότερα κι αυτό σε βοηθάει να νιώσεις υπεροχή απέναντί του αλλά και να έρθετε κοντά γιατί θα ξέρεις πλέον τα γούστα του και τα ενδιαφέροντα του. Με τον Ζυγό ή Αιγόκερω γίνεται μια προσπάθεια να βρεθείτε πιο κοντά. Με τον Υδροχόο μόνο όταν υπάρχει αληθινή αγάπη θα προχωρήσει η σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάνει διάφορες κινήσεις και προτάσεις για στενές συνεργασίες. Βλέπεις ότι δεν μπορείς να βγάλεις όλον αυτόν τον όγκο εργασίας κυρίως αν βρίσκεσαι σε δημόσια υπηρεσία. Προσπαθώντας να φανείς απαραίτητος/η πιθανόν να μην λες «όχι» για να μην συγκρουστείς με τον κόσμο γιατί σε ενδιαφέρει η καλή σου εικόνα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Πιθανόν να έχεις τουπέ σε κάποιες καταστάσεις που σε ενοχλούν ή μια αξιοπρέπεια που μπορεί να θεωρηθεί ψυχρότητα. Μερικές φορές χρειάζεται να κρατάς το στυλ σου γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν χάνεις τον τύπο σου. Το ντύσιμό σου θα είναι πολύ σικάτο πάντως γιατί έχεις ανάγκη να γίνεις το επίκεντρο.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Αιγόκερω είναι σημαντική γιατί θεωρείς ότι δεν σε ενοχλεί ή δεν σου βάζει τα όρια που σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι εκτός παιχνιδιού. Πάντως η συναισθηματική σου ευαισθησία δε βοηθάει στο να ξεχωρίζεις αν κάποιος σε θέλει ή όχι γιατί είσαι αρκετά ευάλωτος/η. Παρόλο που υπάρχει μεγάλο δυναμικό και το διαχειρίζεσαι πολύ καλά, υποκύπτεις μερικές φορές σε αδυναμίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να πετύχεις και οι φιλοδοξίες σου ίσως είναι πολύ λογικές σε σχέση με τα προσόντα σου ή με αυτά που προσφέρεις. Όμως τα άτομα που είναι γύρω σου μπορεί να μην αναγνωρίσουν την προσφορά σου ή να το αντιλαμβάνονται αλλιώς. Οπότε μπορεί να περιμένεις και να μην γίνεται κάτι για αυτό εσύ θα το απαιτήσεις ή μάλλον θα το επιβάλλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια μόνιμη καχυποψία και με το παραμικρό βρίσκεις αφορμές και χάνεις τον έλεγχο ή ακόμα και την εμπιστοσύνη σου. Οι πιθανότητες να οργανώσεις περισσότερο μια καλή κατάσταση για το θέμα του παιδιού που σε απασχολεί πάρα πολύ θα σε βάλει να κάνεις κινήσεις πιο πειθαρχημένες.
Ερωτικά: Ενώ μπορεί ακόμα και τα πράγματα να πηγαίνουν καλά εσύ πιθανόν να ψάχνεσαι ό, τι κάτι συμβαίνει ή γίνεται πίσω από την πλάτη σου. Είναι αυτή η αρνητική διάθεση που σου βγαίνει και συνέχεια νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ηρέμησε για να μπορείς πάνω από όλα να γευτείς μικρές καθημερινές στιγμές τις οποίες συνέχεια χάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην ψάχνεις να βρεις λάθη στους γύρω σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμμορφώνεσαι με κάποιους κανόνες και να προσφέρεις τις γνώσεις σου, την εμπειρία σου και γενικά την βοήθεια σου χωρίς να βρίσκεις συνεχώς προβλήματα που πρέπει να λύσεις. Πιθανόν σήμερα να πάρεις χρήματα ή να έχεις οικογενειακή βοήθεια και αυτό σίγουρα θα σε ξελασπώσει από πολλά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Μαζεύεις κόσμο γύρω σου και αυτό είναι το μόνο που σε κάνει να νιώθεις ότι αξίζεις γιατί οι άλλοι συμφωνούν και αποδέχονται τις απόψεις σου. Το σπίτι σου είναι ένας πυρήνας σημαντικός. Πιθανόν μια οικογενειακή συγκέντρωση να σε πιέσει και να μην είσαι ο εαυτός σου αλλά τελικά όλα χρειάζονται αν θέλεις να έχεις ισορροπημένες και αρεστές σχέσεις.
Ερωτικά: Η αναφορά που γίνεται σε ένα Αιγόκερω δεν είναι και τόσο θετική από την πλευρά σου. Ο λόγος είναι ότι δεν σε καλύπτει και δεν σκέφτεσαι να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του. Εκτός αν αλλάξει και δείξει το ενδιαφέρον που θέλεις εσύ. Μπορεί να μην φαίνεται αλλά η ευαισθησία σου είναι αυτό που δεν σε αφήνει να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αναφορά που κάνεις στο παρελθόν πιθανόν να σε βοηθάει να τραβήξεις μια κόκκινη γραμμή και να κοιτάξεις στο μέλλον. Αλλά και εκεί θα υπάρξουν κάποιες αντιξοότητες που δεν θα μπορέσεις εύκολα να ξεπεράσεις γιατί φοβάσαι να αφεθείς και να ρισκάρεις οικονομικά ακόμα και μικρά ποσά γιατί πιστεύεις ότι θα χάσεις τον έλεγχο της κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Κάνεις τα πάντα για να τραβήξεις το ενδιαφέρον των γύρω σου αλλά με σοβαρότητα, οπότε θα φανεί σαν προσφορά από την πλευρά σου ή σαν κάτι πολύ ουσιαστικό για την ζωή σου. Η εμπειρία που τώρα βιώνεις θα είναι καλή για σένα, οπότε πιθανόν να αξίζει να ξοδέψεις λίγο χρόνο παραπάνω. Οι σκέψεις για ένα ταξίδι υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού σου αλλά όσο θα περνάει η ώρα τόσο θα ενισχύεται η αναγκαιότητά του.
Ερωτικά: Δεν σου πηγαίνει καθόλου η ατμόσφαιρα που επικρατεί αλλά προσπαθείς να γίνεις απαραίτητος/η για να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός Αιγόκερω ο οποίος είναι προετοιμασμένος να ζήσει σε χλιδή και σε ανώτερα κοινωνικά αξιώματα. Μπορεί ένα πρόσωπο που θέλεις να μην έχει κάποια πράγματα αλλά αν νιώσεις μοναξιά, θα προσποιηθείς ή θα συμβιβαστείς προσωρινά.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μεγαλύτερη δυναμικότητα και χωρίς να κάνεις κινήσεις ιδιαίτερα προκλητικές θα κινητοποιηθείς για να βγάλεις κάποια έξτρα χρήματα. Οι επιθυμίες σου είναι αρκετά καυτές για αυτό μια συντηρητική στάση δεν θα βλάψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βλέπεις ότι χρειάζεται για να συγκρατήσεις όλες τις εντάσεις που μπορεί να νιώθεις, πιθανόν θυμό ή νεύρα από κάτι που δεν πάει καλά. Παρόλο έχεις τη δύναμη δεν θα την χρησιμοποιήσεις. Μην υποκύπτεις σε κάποιες πιέσεις που μπορεί να προέρχονται από την οικογένεια. Δίνεις ό, τι μπορείς.
Ερωτικά: Υπάρχουν κόντρες που μπορεί να σε φέρουν σε μια κατάσταση που δεν είναι εύκολη για σένα. Παρότι υπάρχει αγάπη και ενδιαφέρον, κάποιες καταστάσεις σε εμποδίζουν να χαρείς την καθημερινότητα. Με τον Καρκίνο γίνεται κάτι πολύ σημαντικό αλλά πιθανόν να μην κρατήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες προτάσεις οι οποίες μπορεί να σε κάνουν να σκεφτείς ότι υπάρχει ένα ευοίωνο μέλλον. Για αυτό, μην φοβάσαι γιατί κάτι καλό θα γίνει, αρκεί να έχεις πίστη και να μην αφήνεις τίποτα στην μέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Σήμερα θα κάνεις πολλά γιατί θέλεις να βγάλεις από μέσα σου εκείνο το δυναμικό που έχεις και να το χρησιμοποιήσεις για το δικό σου καλό. Σίγουρα υπάρχουν ενστάσεις από άλλους κι αντιδράσεις αλλά ξέρεις πολύ καλά πως όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου το πετυχαίνεις.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις κάποιες πρωτοβουλίες γιατί ξέρεις προς τα πού θα πάει το θέμα σου. Με τον Καρκίνο πρέπει να έχεις αντοχές στα πάνω κάτω του. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει για σένα σημαντικά συναισθήματα. Αντίθετα με το Λιοντάρι η κατάσταση είναι αρκετά σταθεροποιημένη. Πιθανόν να σκέφτεστε τον γάμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κινήσεις με στόχο να τελειώσεις κάτι που εδώ και καιρό είχες αρχίσει. Η δυναμικότητα σου θα σε οδηγήσει σε κάτι καινούργιο αρκεί να μπορείς να μπεις στο κλίμα και να μην έχεις αμφιβολίες ότι λειτουργείς σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Κινείσαι με κλειστά χαρτιά γιατί κάποιες πρωτοβουλίες που πήρες σου έκαναν καλό όμως άλλες σου δημιούργησαν υποχρεώσεις που πιθανόν να μην μπορείς να τις αποτινάξεις. Αν έχεις πόνους στα κόκκαλα ή μια μικρή μελαγχολία ασχολήσου πιο δημιουργικά με τον εαυτό σου και θα δεις αποτελέσματα.
Ερωτικά: Δεν κάνεις περαιτέρω κινήσεις γιατί θα περιμένεις τα αποτελέσματα από έναν Καρκίνο που πιθανόν να συναντηθείτε και σήμερα. Να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μην υπάρχουν αντιθέσεις και αντιπαλότητες. Κατά τα άλλα και με τον Σκορπιό προτιμάς να υπάρχει μια απόσταση χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχει δυσκολία μεταξύ σας. Η κρυφή σκέψη ή ακόμα και επαφή μέσω sms για σένα είναι κάτι ελπιδοφόρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι διασυνδέσεις που έχεις σίγουρα θα λειτουργήσουν για το καλό σου και θα βρεθεί λύση ακόμα και από ένα τηλεφώνημα. Η διαδικασία μιας πώλησης ενώ είχε σταματήσει, τώρα μπορεί να ξεκινήσει πάλι από την αρχή.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ σοβαρά άτομα τα οποία θα σου δώσουν την ευκαιρία να δικτυωθείς σε κάποιες κοινωνικές σχέσεις που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε πιο αξιόλογες γνωριμίες. Από την άλλη έχεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον εαυτό σου και μπορεί να κάνεις κούρες ομορφιάς, μασάζ ή φυσιοθεραπεία.
Ερωτικά: Έχεις σοβαρότητα και προτιμάς να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις αλλά το καλό είναι ότι φροντίζεις το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί θέλεις να είναι όλα τακτοποιημένα και με τάξη. Η σχέση με τον Καρκίνο ή Σκορπιό μπορεί να σε πιέζει αλλά τουλάχιστον έχει μια σταθερότητα. Ο Τοξότης σε πρεσάρει και από αυτό σίγουρα κάτι θα βγει.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεσαι από μια δουλειά αλλά βλέπεις ότι δεν έχεις τα φόντα να προχωρήσεις γιατί φοβάσαι ή υπάρχουν συνθήκες που σε σταματούν κάθε λίγο και λιγάκι. Με την επιμονή θα φτάσεις εκεί που θέλεις και θα πάρεις και κάτι που δεν το περίμενες.
Πηγή:astrology.gr