20140611

7 καθημερινά πράγματα που ξυπνούν τις ανασφάλειες του καλού σου

Να θυμάσαι πως ο άντρας δεν βασανίζεται από τόσες σκέψεις όσο εσύ σχετικά με την ομορφιά, εξυπνάδα και εικόνα του προς τα έξω. Η λίστα που ακολουθεί, όμως, μπορεί καταστρέψει το ηθικό του.


1. Το ότι δεν έχει αρκετά μαλλιά. Η φαλάκρα είναι κυρίως αντρικό "προνόμιο", που σε κανέναν δεν αρέσει. Αν δει το πρώτο αραίωμα, να είσαι σίγουρη πως οι ανασφάλειες για την εμφάνισή του μόλις ξεκίνησαν.

2. Έχει ξεμείνει από λεφτά. Τα χρήματα και η εξουσία είναι αφροδισιακά ή τουλάχιστον έτσι λέγεται και ο άντρας όταν δεν έχει το πρώτο δεν νιώθει καθόλου καλά δίπλα σου. Αναπόφευκτο. Λίγα μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις.

3. Το ότι μεγαλώνει. Ναι, οι άντρες μπορεί να είναι πιο γοητευτικοί με γκρίζα μαλλιά και όταν μεγαλώουν, αλλά κανείς από αυτούς δεν θέλει να χάσει τα δόντια του ή να μην έχει καθόλου μυϊκή μάζα!

4. Το ότι δεν μπορούν να ανοίξουν το βαζάκι με τη μαρμελάδα. Το θεωρούν παιχνιδάκι, αλλά όταν βλέπουν τα ζόρικα αρχίζουν και αγχώνονται. Ο αντρισμός τους ηττήθηκε από ένα τόσο δα βαζάκι;

5. Όταν Έρχονται αντιμέτωποι με έντομα/κατσαρίδες/φίδια. Εμείς οι γυναίκες έχουμε στο μυαλό μας πως τα αγόρια θα μας υπερασπιστούν στην περίπτωση επίθεσης από τέτοια ζωάκια. Και εκείνοι, όμως, άνθρωποι με φοβίες είναι οπότε να τον συγχωρέσεις όταν σου δείξει ότι φοβάται την κατσαρίδα που εισέβαλε στη κουζίνα σας.

6. Το ότι είναι πολύ κακοί σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα. Δεν τους ενδιαφέρει που παίζουν πρώτοι φορά MONOPOLY, οι άντρες θέλουν πάντα να κερδίζουν. Νομίζουμε έχει να κάνει με το κυνήγι στα προιστορικά χρόνια.

7. Τους κοιλιακούς κάθε celebrity. Σου λέει ότι δεν τον νοιάζει να έχει τέλειο κορμί, αλλά ποιον κοροϊδεύει; Όλοι λατρεύουν τους 6 pak και όταν τους βλέπει σε άλλους, οι ανασφάλειες του τον κυριεύουν.

Πηγή:queen.gr