20140423

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/4

ΚΡΙΟΣars
Ο πολυδιαφημισμένος «σταυρός των παρορμητικών» κλείνει με ακρίβεια σήμερα και ενδεχομένως να είναι και το τέλος αυτού του άτυπου συναγερμού που έχει τεθεί εδώ και μέρες, φέρνοντας εσωτερική ανησυχία και πιθανόν περιστατικά που σε ωθούν στο να αλλάξεις συνήθειες, στάση ζωής, ακόμα και στην οριστική διακοπή σχέσεων που ήταν ήδη μη λειτουργικές ή το συναίσθημα είναι ξεθωριάσει ή να πάρεις αποφάσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Όπως και να έχει πάντως για σένα που είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο τίποτα πλέον δε θα είναι το ίδιο και θα φανεί το προσεχές διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ
trs
Η απαισιοδοξία δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος και δεν σε βοηθά στο να πάρεις σωστές αποφάσεις αλλά σήμερα απλά δεν μπορείς να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων, ακόμα και αν καταβάλεις κάθε δυνατή προσπάθεια. Σαφώς μεγάλο ρόλο θα παίξει η κατάσταση στα ερωτικά σου που αν δεν βρεις τη στήριξη ή τη συμπαράσταση που χρειάζεσαι, τότε θα νιώσεις πολύ πιο άσχημα. Υπομονή όμως...


ΔΙΔΥΜΟΙ
gmn
Η μέρα είναι από τις πιο δύσκολες της περιόδου και χρειάζεται από την πλευρά σου σύνεση και προσοχή γιατί όσο μεγάλη ευελιξία κι αν έχεις από τη φύση σου δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις ούτε την ξαφνική επίθεση που ενδέχεται να σου γίνει από το ταίρι σου ούτε και το στρίμωγμα να απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας που ανάλογα με το τι θα πεις, θα κριθεί και η έκβασή της!

  ΚΑΡΚΙΝΟΣcncr
Με κομμένη την ανάσα θα σε αφήσει το πλανητικό έργο σήμερα και φυσικά αφού από εχθές ήδη είχαν ξεκινήσει τα νταβαντούρια δε θα σου προκαλέσει καμία έκπληξη. Παρ' όλα αυτά κάτι καινούργιο θα συμβεί που θα σε κάνει να φωνάξεις με απόγνωση το «γιατί σε εμένα;». Το ερωτικό κομμάτι ως άκρως συναισθηματικό ζώδιο που είσαι είναι αυτό που θα σε αναστατώσει περισσότερο ενώ αν είσαι σε σχέση αναμένεται μια άκρως τεταμένη ατμόσφαιρα ίσως εξαιτίας ενός σκηνικού ζήλειας.

ΛΕΩΝ
leont
Αν περίμενες τα πράγματα να ήταν πολύ καλύτερα και να ηρεμήσεις μάλλον κάτι δεν έχεις πιάσει στο νόημα του σύμπαντος. Εχθές απλά ήταν το πρώτο πιάτο για το κυρίως γεύμα που θα ακολουθήσει σήμερα. Αν έχεις κάνει ήδη τις απαραίτητες κινήσεις, ακόμα κι ασυνείδητα να απεμπλακείς από μια κατάσταση που δε σε ευνοεί στα ερωτικά, τότε ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος. Αν πάλι δεν επέδειξες την τόλμη που χρειαζόταν, τα πράγματα θα οδεύσουν αναγκαστικά προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
vrg
Κι εσύ ανήκεις στα ζώδια που θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους αλλά και τα αντανακλαστικά τους σήμερα, καθώς όπως αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα και δεν μπορείς να παραμείνεις σε απραξία. Ένας παράτολμος ή μοιραίος έρωτας ενδέχεται να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου, σαρώνοντας στο πέρασμά του κάθε ίχνος λογικής και αυτοσυγκράτησης που σου έχει απομείνει γι' αυτό θα πρέπει να επιδείξεις τις ανάλογες αντιστάσεις, τουλάχιστον να περισώσεις όσα μπορείς πριν είναι αργά.

ΖΥΓΟΣ
lbr
Ο Άρης συνεχίζει και σήμερα τις μάχες του με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα αντίστοιχα σε ένα πόλεμο που ελπίζεις επιτέλους να αναδειχθεί νικητής, ώστε να υπογραφεί και η ανάλογη συνθήκη ειρήνης και να συνεχίσεις κι εσύ τη ζωή σου με ό, τι σου έχει απομείνει. Λογικό είναι να μην ανέχεσαι ούτε σοφιστείες, ούτε δικαιολογίες, ούτε μύγα στο σπαθί σου ενώ εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να παρακολουθήσεις την ερωτική σου ζωή να καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα και να μην έχεις καν το κουράγιο να αντιδράσεις. Αντίθετα, ίσως νιώσεις προσωρινά μια λύτρωση...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scrp
Αν δεν έχεις ήδη σχέδιο εξόντωσης κάποιου αντιπάλου που σήμερα θα βάλεις σε εφαρμογή, τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα και για σένα γιατί είναι πιθανό να ανακαλύψεις ότι έκρυβες ένα φίδι στον κόρφο σου κι η έκπληξη μαζί με την απογοήτευση να είναι τα δύο συναισθήματα που θα σε καταβάλουν. Μαζί με τα ξερά θα κάψεις και τα χλωρά που πιθανόν ανάμεσά τους να είναι και ένα άτομο που ήθελες αρκετά αλλά μετά από όλα αυτά πως να αφήσεις τον εαυτό σου να ξαναπιστέψει τον οποιοδήποτε;

ΤΟΞΟΤΗΣ
sgtt
Η μέρα σήμερα σαφώς δεν είναι από εκείνες που τις ζεις και τις χαίρεσαι και η μόνη περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο είναι να μην έχεις τίποτα απολύτως να χάσεις. Αν όμως είσαι από εκείνα τα άτομα που έχουν βολευτεί στα κεκτημένα τους, είτε είναι περιουσιακά είτε ερωτικά, τότε είναι πολύ πιθανό οι αναταράξεις να είναι τέτοιες που θα σε αφήσουν στο τέλος με πικρή γεύση στο στόμα και αρκετές ρωγμές. Ζήλεια, απόπειρα ελέγχου αλλά και πιθανά λάθη που θεώρησες ότι έχουν ξεχαστεί ίσως αποτελέσουν την αφορμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
cprc
Για σένα σήμερα ολοκληρώνεται το μέγα «δράμα» και σαφώς μετά τη «σταύρωση» που ίσως ζήσεις το μόνο που σου απομένει να περιμένεις είναι η ανάσταση. Οι όψεις λίγο πολύ γνωστές και σκληρές που τις ξαναζείς στο πετσί σου και για μια ακόμα φορά το άδικο μπορεί να σε πνίξει και να αγανακτήσεις, μόνο που τώρα ίσως κάνεις το απονενοημένο διάβημα και κλείσεις πόρτες και παράθυρα σε ένα άτομο που του είχες δώσει αρκετές ευκαιρίες αλλά βλέπεις ότι δεν παίρνεις την αγάπη που θέλεις αλλά πόνο, αχαριστία και θλίψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aqurs
Ίσως σήμερα νιώσεις ότι βαδίζεις σε ένα μονοπάτι με αρκετές λακκούβες και κρυφές παγίδες γι' αυτό θα χρειαστεί σε κάθε βήμα σου να είσαι με τα μάτια και τα αφτιά δεκατέσσερα. Κάποιοι μπορεί να σε εμπλέξουν σε μια κατάσταση που δεν έχεις καμία σχέση και να έχει αντίκτυπο και στην ερωτική σχέση που προσπαθείς να δημιουργήσεις, κάνοντάς σου χαλάστρα. Πρώτα ψάξε να δεις ποιος σε επιβουλεύεται και μετά το γιατί!


ΙΧΘΥΕΣ
pcs
Σήμερα είναι μια μέρα που όπως ίσως κατάλαβες δεν ευνοεί αθώους και αφελείς, αλλά υποψιασμένους και μαθημένους στην επιβίωση γι' αυτό κι εσύ θα πρέπει να έχεις τα ανάλογα αντανακλαστικά, καθώς εύκολα μπορεί να βρεθείς στο ρόλο του ερωτικού κυρίως θύματος. Να είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η με ένα άτομο που δείχνει άνετο και έτοιμο για όλα μαζί σου και να ακούσεις τη φωνή της διαίσθησής σου γιατί αυτή μπορεί να σε σώσει την τελευταία στιγμή από ένα μοιραίο ατόπημα.


Πηγή:astrology.gr