20131104

ΣΟΚ με την φωτογραφία του Αλόνσο από το σοβαρό ατύχημα στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι!

Ο μάνατζερ του Φερνάντο Αλόνσο ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του Ισπανού πιλότου μετά το ατύχημα που είχε, ευτυχώς χωρίς συνέπειες, στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. 

Μια πραγματικά τρομακτική φωτογραφία του Φερνάντο Αλόνσο ανέβασε στο Twitter ο μάνατζέρ του, Λουίς Γκαρσία Αμπάντ, μετά την ατυχία που είχε στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari βγαίνοντας από το δεύτερο πιτ στοπ του στον αγώνα είδε ξαφνικά μπροστά του την Toro Rosso του Ζαν-Ερίκ Βερνιέ και προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση πέρασε πάνω από το κερμπ και το μονοθέσιό του απογειώθηκε και προσγειώθηκε τραντάζοντας όλο το σώμα του.

Παρότι ολοκλήρωσε τον αγώνα και μάλιστα τερμάτισε πέμπτος κάνοντας και ταχύτερο γύρο, ο Αλόνσο παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στη μέση και επειδή υπήρχε ανησυχία για τραυματισμό στη σπονδυλική του στήλη, αμέσως ξάπλωσε σε φορείο και ακινητοποιήθηκε πλήρως το σώμα του, με κολάρο και ειδικά εξαρτήματα. Από εκεί είναι και η φωτογραφία που σοκάρει, λόγω και του ανήσυχου ως τρομαγμένου βλέμματος που δείχνει να έχει ο 32χρονος οδηγός.

Ευτυχώς οι εξετάσεις που έγιναν στον Αλόνσο δεν έδειξαν κανέναν τραυματισμό κι έμεινε μόνο αυτή η φωτογραφία να θυμίζει την περιπέτειά του. [sportfm]