20131015

Βρετανία: Σκότωσε τη γυναίκα του επειδή του είπε ότι έχει μικρό... πέoς

Του είπε ότι καμία γυναίκα δεν θα γυρνούσε ποτέ να τον κοιτάξει...


Μπορεί να ήταν παντρεμένος μαζί της τα τελευταία 24 χρόνια αλλά όταν την άκουσε να θίγει τον ανδρισμό του ο 52χρονος Τζον Κλίντον «θόλωσε»...

Μπορεί να ήταν παντρεμένος μαζί της τα τελευταία 24 χρόνια αλλά όταν την άκουσε να θίγει τον ανδρισμό του, λέγοντάς του ότι έχει μικρό πέος, ο 52χρονος Τζον Κλίντον από το Λίβερπουλ της Βρετανίας «θόλωσε», πήρε ένα μαχαίρι και την σκότωσε μαχαιρώνοντας την τέσσερις φορές στα χέρια και στα μάτια.

Στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας το λαιμό του με το ίδιο μαχαίρι, ενώ η Πόλα Κλίντον πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με την καταθέσεις φίλων του ζευγαριού, η Πόλα δεν άντεχε άλλο τα προβλήματα αλκοολισμού του συζύγου της και το μοιραίο βράδυ είχε πάρει την απόφαση να του ζητήσει να χωρίσουν.

Ο δράστης παραδέχθηκε ότι την μαχαίρωσε αλλά αρνήθηκε ότι είχε σκοπό να την σκοτώσει. Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο, μαχαίρωσε τη σύζυγό του και μητέρα των δύο του παιδιών επειδή «έχασε» το μυαλό του όταν του είπε ότι καμία γυναίκα δεν θα γυρνούσε ποτέ να τον κοιτάξει με τόσο μικρό πέoς!