20131014

Θρίλερ σε νεκροταφείο - Έδεσαν γυναίκα σε κυπαρίσσι και ...

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε δεμένη, σε άθλια κατάσταση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο... 


Με εικόνες που σοκάρουν και θυμίζουν ταινίες θρίλερ έρχονται αντιμέτωποι το τελευταίο διάστημα εργαζόμενοι στο κοιμητήριο καθώς και συγγενείς και φίλοι θανόντων που επισκέπτονται το νεκροταφείο Φραγκαβίλας.


Προ ημερών υπάλληλος του νεκροταφείου, μόλις έφτασε κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, που βρίσκεται στο κοιμητήριο, υπέστη σοκ όταν σε κυπαρίσσι είδε δεμένη μια κοπέλα η οποία βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε αστυνομία και ασθενοφόρο και η δυστυχισμένη κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (12-10-2013) βρέθηκε ανοικτός, οικογενειακός τάφος! Άγνωστος δράστης, χωρίς ιερό και όσιο, έσπασε την ταφόπλακα και τον σταυρό του τάφου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, κατά καιρούς στο νεκροταφείο μπαίνουν περιθωριακοί τύποι και κλέβουν καντήλια και λάδι. Ανοίγουν τα ντουλαπάκια των τάφων και παίρνουν ότι έχει αξία.

"Ομως το θλιβερό περιστατικό με τον τάφο που έσπασαν βάνδαλοι είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει, ιδιαίτερα μάλιστα μετά το περιστατικό με την δεμένη κοπέλα στο κυπαρίσσι. Αυτές είναι επικίνδυνες καταστάσεις...", τόνισε σήμερα ιερέας που βρέθηκε στο νεκροταφείο για την κηδεία προσφιλούς του προσώπου. [ilialive]