20131010

«Ψήνει» Κατσουράνη ο Μελισσανίδης

Συζήτηση για περίπου 15 λεπτά είχαν στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Και ίσως εκεί να μπήκαν οι πρώτες βάσεις μελλοντικής συνεργασίας.


Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο «Μακεδονία Παλλάς», όπου είχε καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ και βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ για να τιμηθεί από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος. Η συζήτηση περιστράφηκε φυσικά κυρίως γύρω από την «Ένωση» και το γήπεδο που είναι στα σκαριά. Φυσικά και δεν έγινε κουβέντα για συνεργασία, αλλά είναι σαφές πως ο μεν «τίγρης» θέλει να ισχυροποιήσει την ομάδα του, ο δε πολύπειρος μεσοαμυντικός (που παρεμπιπτόντως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι) δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του με τα κιτρινόμαυρα.

Η κουβέντα δεν έγινε στα… κρυφά, αλλά μπροστά σε πολλά μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ιωσηφίδης, φέρεται να είπε στον Δημήτρη Μελισσανίδη «μη μας πάρει τον Κώστα για τα επόμενα δύο χρόνια», για να εισπράξει χαμογελαστά την απάντηση «… με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι», από τον «τίγρη».
Πηγή: sport-fm.gr