20131014

Καλοκαιρινός καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες

Με αίθριο καιρό ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα, προβλέπεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις με λίγη ομίχλη το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις με λίγη ομίχλη το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις με περιορισμένη ορατότητα το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη πο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.