20131007

Απομονωμένοι οι τρεις της Χ.Α., με τηλεόραση και εφημερίδες

Απομονωμένοι από τους τους υπόλοιπους κρατούμενους βρίσκονται στην γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού οι τρεις βουλευτές της ΧΑ, Ν. Μιχαλολάκος, Χρ. Παππάς και Γ. Λαγός. 


Ο προφυλακισθέντες δεν έχουν καμία επαφή ούτε με τους καταδικασθέντες σε ισόβια της «17Ν», οι οποίοι κρατούνται σε γειτονικό χώρο.

Όπως αναφέρεται στο Έθνος της Δευτέρας, η συγκεκριμένη πτέρυγα των φυλακών είναι έτοιμη να υποδεχθεί σημαντικό αριθμό κρατουμένων (ακόμα και 30 άτομα), δεδομένου ότι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται.

Σχετικά με την κράτηση των τριών βουλευτών της οργάνωσης στον Κορυδαλλό, όπως αναφέρει το στέλεχος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Αντώνης Αραβαντινός, είναι συνεργάσιμοι ενώ δεν αναφέρθηκε καμία αντίδραση από άλλους κρατούμενους κατά την άφιξή τους.

Τα επισκεπτήρια είναι ελάχιστα, ζήτησαν μόνο εφημερίδες, παρακολουθούν τηλεόραση, ενώ εκκρεμεί το αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη να μπορεί να επισκέπτεται τους βουλευτές, για τον οποίο πρέπει να υπάρξει ειδική άδεια, αφού δεν είναι συγγενικό πρόσωπο.[newsbeast]