20131003

Ρωσία: Δε μπορούμε ακόμα να αντιμετωπίσουμε εξωγήινη εισβολή

Εκπρόσωπος του Διαστημικού Κέντρου Δοκιμών παραδέχθηκε ότι η χώρα δεν είναι έτοιμη να μπει σε μάχη με εξωγήινους πολιτισμούς.

Μπορεί πριν μερικούς μήνες ο Ρώσος πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, να δήλωνε χαριτολογώντας ότι ο πρόεδρος της χώρας έχει στη διάθεσή του απόρρητα έγγραφα για την εξωγήινη δράση στον πλανήτη Γη, όμως, η Ρωσία μάλλον βλέπει πολύ σοβαρά την απειλή από τα… μικρά πράσινα ανθρωπάκια.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Russia Today, αξιωματούχους του ρωσικού υπουργείου Άμυνας παραδέχθηκε ότι η Ρωσία δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει εξωγήινη εισβολή.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Διαστημικού Κέντρου Δοκιμών «Τίτοφ», Σερφκέι Μπερεζνόι: «Δεν είμαστε για την ώρα έτοιμοι να μπούμε σε μάχη με εξωγήινους πολιτισμούς. Το κέντρο μας δεν έχει αναλάβει ανάλογη αποστολή. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στη Γη και κοντά σε αυτή».
Το Κέντρο Τίτοφ, που ελέγχεται από το υπουργείο Άμυνας, αναλαμβάνει εκτοξεύσεις διαστημικών πυραύλων και βαλλιστικών πυραύλων, βρίσκεται 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μόσχας και είναι επανδρωμένο από 1.000 περίπου αξιωματικούς και στρατιώτες. Πηγή: protothema.gr