20131031

Κωνσταντίνα: Γιατί έγινε έξαλλη με Λιάγκα και Σκορδά;

Το ότι υπήρξε ένταση κατά την παρουσία της στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, την περασμένη Δευτέρα, αποκαλύπτει η Κωνταντίνα, «πυροβολώντας»....
το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισαν και  κατηγορώντας το ότι κουτσομπολεύει για χάρη της τηλεθέασης!
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» μετά την αποχώρησή της από το «Dancing With The Stars» και σε συνέντευξή της δεν κρύβει την ενόχλησή της.
«Όταν αποχωρεί ένας καλλιτέχνης -και μιλώ για όλους τους συμμετέχοντες όχι μόνο για εμένα- το κανάλι με τον τρόπο του ευχαριστεί τον παίκτη που δέχθηκε να συμμετάσχει. Ένας τρόπος για να το εκφράσουν είναι να δείξουν την εμφάνισή του όταν τον καλούν σε κάποια εκπομπή. Δεν έδειξαν τίποτα! Ο Λιάγκας είπε “Α! δεν είδα πώς χόρεψες. Θα το δω στο βίντεο τώρα”. Το βίντεο δεν μπήκε ποτέ στην ουσία, γιατί αυτό που έδειξαν ήταν αποσπάσματα από όλους τους διαγωνιζόμενους», αναφέρει η Κωνσταντίνα.
Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν κρύβει πως στόχος του παρουσιαστή ήταν το κουτσομπολιό, όπως αν ο Μουρούτσος τα έχει με την παρτενέρ του! «Αν ήταν σοβαροί, όταν με καλούσαν, θα έδειχναν το βίντεό μου, τις κριτικές που έλαβα, τη βαθμολογία. Θα έπρεπε να δώσουν βάση στον καλεσμένο τους, να δουν πώς έφυγε. Αλλά αυτό ήθελαν να το καλύψουν και έπεσαν σε κουτσομπολίστικες και δεύτερες καταστάσεις. Γι’ αυτό εκνευρίστηκα», προσθέτει.
«Ήταν προσβλητικό για τον καλεσμένο τους να μιλούν μεταξύ τους και να λένε σαχλαμάρες. Προσπαθούν να ρίξουν το επίπεδο της εκπομπής για να έχουν τηλεθέαση. Και τα καταφέρνουν τώρα, μακροπρόθεσμα, όμως, δεν θα τους βγει σε καλό», καταλήγει η Κωνσταντίνα.
Πηγή: συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ Weekly»