20131022

“Το κυνήγι του ασυνείδητου οδηγού” ανεβαίνει ξανά στα Γιάννενα.

Ιωάννινα 21 Οκτωβρίου 2013Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε μία 15χρονη σήμερα Δευτέρα, στις 3.30 περίπου το μεσημέρι.
Το κορίτσι κινούνταν με το ποδήλατό του στην πλατεία Ομήρου, όταν ένα όχημα που την ακολουθούσε, την χτύπησε και εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος. Η 15χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως έχει σπάσει το πόδι της. Οι συγγενείς της κοπέλας απευθύνουν έκκληση σε όποιον είδε το ατύχημα και έχει στοιχεία για το αυτοκίνητο που την εγκατέλειψε, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων 26510 26308 ή στο 100.”(Από τον τοπικό τύπο).
Αυτή την φορά ο “Ασυνείδητος” δεν είχε ευτυχώς την ευστοχία του προηγουμένου. Ας θυμηθούμε πάλι από τον τοπικό τύπο:
Ιωάννινα 11 Ιουλίου 2013:  ”Ένας ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε νωρίς το πρωί ποδηλάτη που κινούνταν στην οδό Παπανδρέου, προς την έξοδο της πόλης των Ιωαννίνων. Ο οδηγός αφού χτύπησε τον ποδηλάτη δεν σταμάτησε ούτε για να του παράσχει βοήθεια ούτε για να καλέσει ασθενοφόρο. Αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε. Ο ποδηλάτης σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.” 
Η συνέχεια είναι γνωστή στους κατοίκους της πόλης και σ οσους παρακολουθούν αυτά που γράφουμε (ΕΔΩ)
Στις 22 Ιουλίου ο τραυματίας Γιώργος Ζήσης έχασε τη μάχη στην Εντατική ενω την ιδια ημέρα η Τροχαία Ιωαννίνων ανακοίνωσε ότι εντόπισε το αυτοκίνητο του δράστη. Στις 3 Αυγούστου ανακοινώθηκε επίσημα ότι σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 27χρονου δράστη ο οποίος αφου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και εγκατάλειψη θύματος αφέθηκε ελεύθερος “λόγω παρελεύσευως του Αυτοφώρου“.
Η επανάλειψη της ιστορίας σε τόσο μικρο χρονικό διάστημα σε μια μικρή πόλη, πέραν του σκεπτικισμού και της απαισιοδοξίας που προκαλεί για την εξέλιξη της ελληνκής κοινωνίας φανερώνει ότι το μήνυμα ελήφθει από τους “Ασυνείδητους”. Γνωρίζουν πλέον πολύ καλά πως απολαμβάνουν ασυλείας. Πως το τροχαίο έγκλημα είναι εκ των προτέρων αμνηστευμένο. Πως ούτε καν το όνομα τους θα γίνει γνωστό. Γι αυτό πορεύονται όπως πορεύονται εν πλήρει συνειδήσει, πρίν και μετά από το έγκλημα.[http://sostegr.wordpress.com]