20130901

ΧΑΜΟΣ Γιώργου Τσαλίκη με θαυμάστρια:«Ποιον μουτζώνεις μωρή μ@…ένη»

Απίστευτος «τσαμπουκάς» με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Τσαλίκη και θαυμάστρια του, έγινε σε γνωστό club του Ωρωπού.
Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σάββατο το βράδυ όταν ο τραγουδιστής άργησε να εμφανιστεί στη σκηνή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του μαγαζιού κι ενώ έπρεπε να εμφανιστεί στις 23:30, ο Τσαλίκης άργησε τρεις ολόκληρες ώρες προκαλώντας την δυσφορία αρκετών πελατών. Όταν επιτέλους εμφανίστηκε στις 02:30, μία από τις κυρίες που καθόντουσαν στα πρώτα τραπέζια δεν άντεξε και του απένειμε το «παράσημο» της ανοιχτής παλάμης. «Πάρτα» του είπε.


Η χειρονομία της θαυμάστριας του ξάφνιασε τον γνωστό τραγουδιστή που με ένα νεύμα του σταμάτησε αμέσως την ορχήστρα. Όλο το μαγαζί πάγωσε.


Ο Τσαλίκης εμφανώς εκνευρισμένος την ρώτησε: «Τι έγινε κυρία μου;» και της έδωσε το μικρόφωνο. Εκείνη με τη σειρά της, του απάντησε: « Είσαι απαράδεκτος. Άργησες να εμφανιστείς τόσες ώρες. Τί είμαστε να περιμένουμε;». Ο έντονος διάλογος συνεχίστηκε με τον Γιώργο Τσαλίκη να της λέει πως δεν φταίει εκείνος και πως αν έχει κάποιο παράπονο θα έπρεπε να απευθυνθεί στον επιχειρηματία του μαγαζιού.

Μετά τη λογομαχία ο τραγουδιστής άρχισε κανονικά το πρόγραμμά του και μόλις ολοκλήρωσε το πρώτο κομμάτι σταμάτησε και επανήλθε στο θέμα λέγοντας: «Το να μπαίνω μέσα και να βλέπω μια ηλίθια να μουτζώνει είναι απαράδεκτο» ενώ συνέχισε σε ακόμα πιο σκληρό και επιθετικό ύφος: «μπαίνω μέσα και με μουτζώνεις μωρή μ@…ενη».


Συνεχίζοντας σε μια κρίση απολογίας εξήγησε το λόγο της καθυστέρησης του διευκρινίζοντας πως: «Είχε γενέθλια ο γιός μου. Ρώτα πρώτα, άνθρωπος είμαι» είπε απολογούμενος και με μια έξυπνη ατάκα ανέτρεψε όλη τη βαριά ατμόσφαιρα ξεσηκώνοντας το κοινό : «Δε σου κάνω τον άγιο!», φώναξε απευθυνόμενος προς την θαυμάστριά του και συνέχισε το πρόγραμμά του με το γνωστό τραγούδι που κάνει πάταγο το τελευταίο διάστημα.


Στο τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Τσαλίκης ευχαρίστησε τον κόσμο και τόνισε ότι το περιστατικό ήταν απλά μια ατυχής παρένθεση , ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει να δώσει καμία απολύτως συνέχεια.