20130920

Δείτε τι απάντησαν οι αστυνομικοί στη κοπέλα του Παύλου όταν τους παρακαλούσε να τον βοηθήσουν

Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας του Παύλου Φύσσα, του ράπερ που έχασε τη ζωή του από το μαχαίρι του Χρυσαυγίτη, Γιώργου Ρουπακιά στο Κερατσίνι.


Η μητέρα του άτυχου νέου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι «υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που βιντεοσκόπησε όσα συνέβησαν, αλλά έκανε το λάθος πήγε στην αστυνομία και δεν ξέρω πού βρίσκεται τώρα. Πρέπει να βρούμε το βίντεο». Περιγράφοντας με τρεμάμενη φωνή όσα έγιναν είπε «αυτό το παιδί είχα, προστάτευε τους πάντες. Το φάγανε το παιδί μέσα στο σπίτι του».

Είπε ακόμα πως ο Παύλος έδιωξε τους φίλους και έμεινε πίσω για να τους προστατέψει. Τους είπε «σκορπίστε στα στενά να γλιτώσετε». Η κοπέλα του έσπευσε στην αστυνομία και όπως περιγράφει η συγκλονιστική μητέρα «ήταν εκεί 6 μηχανές με 12 αστυνομικούς. Τους εκλιπαρούσε η κοπέλα να πάνε να τον σώσουν γιατί θα γίνει κακό και αυτοί απάντησαν: Με αυτά τα γομάρια δεν τα βάζουμε».

Συνέχισε περιγράφοντας πως χτυπήθηκε το παιδί της καθώς ο δολοφόνος του είπε πριν του καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά «Θα σε καθαρίσω πούστη. Ηταν πληρωμένος φονιάς και τον στείλανε».
Τέλος ξεκαθάρισε πως ο γιος της δεν ανήκε σε καμία πολιτική οργάνωση αλλά ήταν ένα ελεύθερο πνεύμα.

Νωρίτερα είχε μιλήσει και ο πατέρας του Παύλου Φύσσα και επανέλαβε πως θέλει να επιβληθεί η θανατική ποινή στο δολοφόνο του παιδιού του, αλλά και σε αυτόν που τον έστειλε εκεί για να σκοτώσει.