20130901

Αυτός ο… «άγγελος» κατέστρεψε τον Ασλάνη!!!

Ένα αγγελικό πρόσωπο, μια αγγελική ματιά…
Ένα κορίτσι που γνώρισε την αγάπη και μόνη την αγάπη από τον Μιχάλη Ασλάνη! Ήταν η οικογένεια του! Το δικό του παιδί! Εκείνη ντροπαλή, λιγομίλητη και πολύ γλυκιά! Έτσι ήταν η Τζούλια ως παιδάκι! Λάτρευε τον σχεδιαστή και ήθελε να βρίσκεται συνεχώς κοντά του!

Μεγαλώνοντας όμως, άρχισε να λατρεύει και το χρήμα… Πολύ! Όπως φαίνεται πιο πολύ από τον άνθρωπο που της χάρισε μια ζωή γεμάτη αγάπη αλλά και γεμάτη πλούτο!
Αυτή λοιπόν είναι η Τζούλια! Τότε! Έξι ετών! Σήμερα είναι το πρόσωπο κλειδί για τις έρευνες του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη καθώς η Αλβανίδα λογίστρια του Τζούλια, την οποία ο γνωστός σχεδιαστής μόδας είχε υιοθετήσει, φέρεται πως είναι μια από τις γυναίκες- αράχνες που τον οδήγησαν σε οικονομική καταστροφή.


Μάλιστα, ο Μιχάλης Ασλάνης όχι μόνο την μεγάλωσε και φρόντισε για την εκπαίδευση της, αλλά παράλληλα είχε προσλάβει και την μητέρα της σαν καθαρίστρια. Η Τζούλια, φέρεται να είναι εκείνη η οποία διαχειριζόταν τα οικονομικά του γνωστού μόδιστρου, αλλά και εκείνη που τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή, εκμεταλλευόμενη την αδυναμία που της είχε. [deite-to]