20130829

ΣΟΚ: Δεκάχρονη κατηγορείται ότι βίασε τετράχρονο (video)

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα δεκάχρονο κοριτσάκι κατηγορείται ότι βίασε ένα τετράχρονο αγόρι σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Τέξας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο (όμως η ιστορία είδε τώρα το φως της δημοσιότητας), όταν μία ομάδα παιδιών στο Τέξας έπαιζαν το... γιατρό.


Με βάση διεθνή ΜΜΕ, η δεκάχρονη –τα στοιχεία της οποίας, για ευνόητους λόγους, δεν έχουν γίνει γνωστά– συνελήφθη δύο μήνες μετά το συμβάν και πέρασε τέσσερις νύχτες σε κέντρο κράτησης ανηλίκων. Μάλιστα, όταν, με βάση τις κατηγορίες, βίασε το τετράχρονο αγόρι, το κορίτσι με το ψευδώνυμο Ashley ήταν εννέα προς δέκα ετών.


«Έκλαιγα όταν οι αστυνομικοί με πήραν στο περιπολικό, δεν ήθελα να πάω μαζί τους και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να μην μπω στο αυτοκίνητο, αλλά η μαμά μου μου ζήτησε να ηρεμήσω», λέει η Ashley, περιγράφοντας τη στιγμή της σύλληψής της.
Όλα συνέβησαν, όταν ένας γείτονας είδε τα παιδιά ενώ έπαιζαν να κάνουν περίεργες κινήσεις και τότε κάλεσε τη μητέρα του τετράχρονου αγοριού, για να πάρει το παιδί της.


«Ποτέ δεν είχα να κάνω με ένα παιδί που κατηγορείται για ένα έγκλημα», λέει αστυνομικός που χειρίζεται την υπόθεση, χωρίς να κάνει γνωστή την ταυτότητά του.
«Στην πραγματικότητα, όλο αυτό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ακατάλληλο παιχνίδι, που τώρα έχει ως αποτέλεσμα ένα παιδί που είναι δέκα ετών να βαρύνεται με την κατηγορία του διακεκριμένου βιασμού», προσθέτει.
Η μητέρα της Ashley, από την άλλη, ισχυρίζεται πως «πρόκειται για έναν εφιάλτη, που το παιδί της δε να χρειάζεται να περάσει». «Η σκέψη ότι το παιδί μου το περνάει όλο αυτό με πονάει», σημειώνει.
Η δικάσιμος της δεκάχρονης έχει οριστεί για τον Οκτώβριο.