20130825

ΣΟΚ! Ελληνίδες νοικοκυρές εκδiδονται για λίγα ευρώ

Βγάζουν τις ποδιές, αφήνουν στο σπίτι τα παιδιά και τους συζύγους τους, ντύνονται με προκλητικά ρούχα και..

αναζητούν το μεροκάματο του τρόμου πουλώντας το κορμί τους σε αγνώστους προκειμένου να συμπληρώσουν το οικογενειακό εισόδημα και να επιβιώσουν.

Ο λόγος για δεκάδες άνεργες και απελπισμένες νοικοκυρές που χτυπημένες από την οικονομική κρίση αναζητούν σανίδα σωτηρίας και ανάσα ζωής στην παράνομη πορνεία, ρισκάροντας το μέλλον του γάμου τους, αλλά ακόμη και την ίδια τους τη ζωή.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν στην "Espresso" η "Χαρά" και ο "Μηνάς", ιδιοκτήτες οίκων ανοχής και seχ studio στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι για ευνόητους λόγους επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, εδώ και περίπου ένα χρόνο δεκάδες απελπισμένες γυναίκες κάθε ηλικίας και εξωτερικής εμφάνισης τους προσεγγίζουν και τους ζητούν να εργαστούν ως ιερόδουλες προκειμένου να κερδίσουν έστω λίγα χρήματα για να συνδράμουν στο πενιχρό οικογενειακό εισόδημα. Πολλές από αυτές έχουν φτάσει σε σημείο να παρακαλάνε για μια θέση στον οίκο ανοχής, ενώ η απόγνωση σπρώχνει ένα μεγάλο ποσοστό άνεργων γυναικών να εργάζονται είτε σε κρυφούς οίκους ανοχής είτε ως "ανεξάρτητες", με ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία και "ροζ" γκαρσονιέρες. [Espresso]