20130819

“Ψέματα τα όσα γράφτηκαν για τον θάνατο του Σεργιανόπουλου! Άλλοι ήταν οι λόγοι…”! Ποια ηθοποιός το δήλωσε; [φωτο]

Για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησε η -συμπρωταγωνίστριά του στους «Δυο Ξένους»- ...
Χρυσούλα Διαβάτη σε κυπριακό περιοδικό.
«Δεν του άξιζε αυτό που έπαθε. Προσωπικά, δεν πιστεύω ούτε λέξη από όσα προβλήθηκαν, για τους λόγους του θανάτου του…Όχι. Αυτά ήταν αισχρά πράγματα.
diavati
Δεν τα πιστεύω, άλλοι ήταν οι λόγοι…Ήταν η μοίρα του; Πες το όπως θες». Αυτό δήλωσε η Χρυσούλα Διαβάτη στο Downtown Κύπρου, προσθέτοντας
«Ως μεγαλύτερη, του έλεγα γιατί βρε Νίκο μου, είσαι συνέχεια έτσι μελαγχολικός και στενοχωρημένος; Αφού τα έχεις όλα! Πρωταγωνιστής είσαι, λεφτά βγάζεις, όλοι σ” αγαπάμε! Τι σου λείπει; Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Αλλά το πρόβλημά του ήταν βαθύτερο, δεν ανοιγόταν. Τι να πεις… Μερικά πράγματα είναι μοιραία. Πάντα τον σκέφτομαι με αγάπη».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Χρυσούλα Διαβάτη δήλωσε πως οι αναμνήσεις που έχει από τον Νίκο είναι οι καλύτερες («Θυμάμαι ότι ήταν ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, πάντα μελαγχολικός, που δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν και δεν ήταν καθόλου κακοήθης. Ήταν πολύ σοβαρός, ευγενέστατος και άψογος επαγγελματίας»).
Ενώ τόνισε πως αυτό που θεωρεί ότι έφταιγε ήταν η ταχύτητα με την οποία έγινε γνωστός ο Σεργιανόπουλος «Ο χώρος μας είναι μία ζούγκλα. Γι΄ αυτό κι εγώ ό,τι έκανα, το έκανα μόνη μου, πετραδάκι-πετραδάκι και σιγά-σιγά. Προκειμένου να επιβιώσει ένας νέος, μπορεί να πάθει μεγάλη ζημιά. Ο Νίκος είχε πολλές φιλοδοξίες. Ήταν πολύ φιλόδοξος. Βιάστηκε να γίνει γρήγορα πρωταγωνιστής. Κι έγινε πολύ γρήγορα. Αυτό δεν του έκανε καλό». [athensmagazine]