20130717

Καμίλα: Ως το τέλος της εβδομάδας θα έχει γεννηθεί το μωρό

Η Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, δήλωσε ότι το παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ...

θα έχει έλθει στον κόσμο "ως το τέλος της εβδομάδας", ανακοινώθηκε από την επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Καρόλου.

"Περιμένουμε με αγωνία στο τηλέφωνο και ελπίζουμε ότι το μωρό θα έχει γεννηθεί ως το τέλος της εβδομάδας", δήλωσε η Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς στο θέρετρο Μπουντ με την ευκαιρία του παραδοσιακού καλοκαιρινού ταξιδιού του ζεύγους στην Κορνουάλη και το Ντέβον.

Μεταξύ των κατοίκων της περιοχής που υποδέχθηκαν το ζευγάρι υπήρχαν κάποιοι που έδειχναν τα νεογέννητα παιδιά τους στον πρίγκιπα Κάρολο. Ενας από αυτούς τού έδειξε την ηλικίας τριών εβδομάδων κόρη του και τού είπε: "Σε λίγο θα έχετε και εσείς ένα μωρό σαν και αυτό". Ο πρίγκιπας Κάρολος απάντησε: "Το ελπίζω".

Ο πρώην σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky, πρότεινε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ να δώσουν το όνομα... Ντέιβιντ στο παιδί τους εάν είναι αγόρι.

"Το Ντέιβιντ είναι καλό όνομα. Δεν είναι κακό. Νομίζω ότι πρέπει να το ονομάσουν Ντέιβιντ εάν είναι αγόρι", τόνισε ο Μπέκαμ.