20130702

Σημάδια ότι δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί σας!

Είχατε μία υπέροχη σχέση και όλα κυλούσαν ομαλά, αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα τα πράγματα δεν μένουν ποτέ έτσι! 

Όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά ο συνηθέστερος είναι εκείνος της ήττας, ο άντρας με το οποίο είστε ερωτευμένη, αγαπάτε και γιατί όχι θα θέλατε να γίνει και ο πατέρας των παιδιών σας, πλέον σαν βλέπει και δεν μπορεί να σας αντέξει λεπτό! Ναι το ξέρουμε ότι είναι άδικο και σκληρό, αλλά κακά τα ψέματα είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα και πάθη. 

Μπορεί λοιπόν να μη θέλετε να το συνειδητοποιήσετε, από εγωισμό και μόνο, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια που φανερώνουν ότι του είστε κυριολεκτικά ανυπόφορη! 

Ας πάμε να δούμε κάποια...

1. Τον ενοχλούν όλα: Καλά αυτό είναι κλασικό δείγμα ότι ο έρωτας έχει τελειώσει: Αυτά που σε γοήτευαν στον άλλο την αρχή τώρα πια έχουν καταντήσει ενοχλητικά! Στην προκειμένη βέβαια δεν αναφερόμαστε σε στοιχεία του χαρακτήρα αλλά απλά και μόνο σε απλές καθημερινές ενδείξεις αγάπης και φροντίδας! Μόλις πάτε να τον χαιδέψετε γίνεται έξαλλος, η αγκαλιά έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση και γενικότερα αποφεύγει τις πολλές επαφές μαζί σας. Δυστυχώς φίλες μου, η σωματική επαφή είναι ένα από τα κύρια σημάδια ότι κάποιος σας θέλει και ένα από τα κύρια ότι δεν σας γουστάρει πια όταν αυτή απουσιάζει!

2. Σας λέει αλήθειες: Ας μην παρεξηγηθούμε, σας λέει αλήθειες οι οποίες ξέρει ότι θα σας πονέσουν και θα σας κάνουν να κλάψετε με μαύρο δάκρυ, για να τα ξεκαθαρίζουμε κιόλας. Ενώ παλιότερα το ότι παχύνατε μπορεί να το έβλεπε αλλά του ήταν παντελώς αδιάφορο, μη σας πούμε ότι το έβρισκε και σέxι, τώρα πια ακόμα και 2 κιλά να πάρετε, εκτός του ότι σας το λέει με όση κακία του περισσεύει, κατακρίνει και οτιδήποτε κι αν φοράτε διότι πολύ απλά δεν σας πηγαίνει! Γενικότερα, αν ο καλός σας δεν βρίσκει και πολλά όμορφα πάνω σας, τότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει να είναι καλός σας γιατί απλά δεν τον νοιάζουν τα συναισθήματά σας και αποζητά να σας πληγώνει μπας και καταλάβετε τι σας γίνεται και τον χωρίσετε εσείς!

3. Κανονίζει εξόδους και δεν σας υπολογίζει: Το να βγείτε πλέον οι δυο σας έχει γίνει σπάνιο πόσο μάλλον να πάτε μία εκδρομή! Το ακόμα πιο αστείο βέβαια είναι το γεγονός ότι εκείνος κάνει το προγραμματάκι του με τους φίλους του και δεν σας υπολογίζει καν! Κανονίζει εξόδους, διήμερα και απλά ξεχνάει να σας καλέσει ή απλά δεν θέλει να σας καλέσει! Αν βέβαια του κάνετε παράπονα, εκείνος θα απαντήσει ότι θα είναι μόνο άντρες και είναι σίγουρος πως θα βαρεθείτε. Να ξέρετε ότι πιθανόν να μην είναι καν με τους φίλους του αλλά με νέα σέxι και άκρως θηλυκή παρουσία! Λέμε τώρα...

4. Δουλεύει πολύ: Συνήθως λένε ότι όταν η προσωπική ζωή δεν πηγαίνει καλά το ρίχνουμε στην εργασιοθεραπεία και αυτό φίλες μου είναι μεγάλη αλήθεια! Κάθεται περισσότερες ώρες στη δουλειά, όχι γιατί βρίσκει κάτι ενδιαφέρον αλλά γιατί δεν θέλει να γυρίσει σπίτι και να σας δει! Το βολικό βέβαια θα ήταν να πήγαινε για ένα ποτό, αλλά στη δουλειά και ίντερνετ έχεις και λεφτά δεν χαλάς! Οπότε λοιπόν, αν σχολάει στις 8 και επιστρέφει στις 10 λέγοντας πως στο γραφείο τρέχουν και δεν φτάνουν να ξέρετε ότι απλά χάζευε στο facebook και περίμενε να περάσουν αργά και βασανιστικά τα λεπτά!

5. Δεν σας περιγράφει την καθημερινότητά του: Ενώ παλαιότερα καθόσασταν αγκαλιά στον καναπέ λέγοντας πώς περάσατε την μέρα σας και συζητώντας περί ανέμων και υδάτων, τώρα πια όχι μόνο δεν σας λέει τίποτα από τη ζωή του αλλά και να τον ρωτήσετε βαριέται να σας πει το οτιδήποτε! Το να μην θέλει να μοιραστεί πράγματα τα οποία καθημερινά τον απασχολούν, πόσο μάλλον να αδιαφορεί πλήρως για τη δική σας μέρα, λυπούμεθα αλλά και καλό σημάδι δεν το λες. Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να κάνετε την έξοδό σας γιατί τι είναι τελοσπάντων ο έρωτας και οι σχέσεις βρε κορίτσια; Στιγμές...