20130621

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Μάνα έπιασε την ανήλικh κόρη της με τον καθηγητή να..

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ένας συνταξιούχος φυσικός, με μακρά θητεία σε σχολείο που βρίσκεται στην παραλιακή ζώνη της Αχαϊκής πρωτεύουσας..

Οπως γράφει σήμερα η τοπική εφημερίδα "Κόσμος" και σύμφωνα με το dete ο εκπαιδευτικός έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε μια μαθήτρια της τρίτης Γυμνασίου, παιδί τριμελούς οικογένειας . Στην οικογένεια υπάρχει μόνο μητέρα, καθώς ο πατέρας έχει φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια.


Μόνο που το «ιδιαίτερο» όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια μετατράπηκε σε ιδιαίτερο μάθημα σεξουαλικής αγωγής, με τον καθηγητή να επιδίδεται σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις με την ανήλικη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα... ιδιαίτερα σταμάτησαν όταν η μητέρα της μικρής γύρισε στο σπίτι νωρίτερα από την δουλειά της και έπιασε επ' αυτοφώρω τον συνταξιούχο «δάσκαλο» να βρίσκεται σε ερωτικές περιπτύξεις με την ανήλικη κόρη της.


Για αρκετή ώρα η περιοχή της Αρόης σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές της μητέρας, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο λίγο αργότερα στο οικοδομικό τετράγωνο όπου μένει η οικογένεια της μικρής επέστρεψε η ηρεμία. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το αντίτιμο της σιωπής ανήλθε στις 30.000€.


Μάλιστα για να «θαφτεί» το θέμα μεσολάβησαν μέλη της διοίκησης γνωστού ομίλου της Πάτρας, αλλά και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, καθώς εάν έβγαινε στον αέρα η υπόθεση, θα υπήρχε μείζον θέμα και για τον κλάδο των καθηγητών αλλά και για τα πλούσια μέλη του συλλόγου.