20130623

Σου είχα πει να μην πας στο πάρτι… Μου λείπεις, ελπίζω κάποτε να σε ξαναβρώ

ΣΟΚ…. ΔΕΟΣ…ΠΑΓΩΜΑΡΑ… ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ….ΟΡΓΗ .

Αυτά είναι τα συναισθήματα όλων όσων γνώριζαν τηνΣία, την Κάτια, την Μαρία- Ειρήνη και την Μαρίνα, που έχασαν άδικα τη ζωή τους σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου στην οδό Τραπεζούντος 39 στον Άγιο Στέφανο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε, μετά από τρελή πορεία.

Η συγκίνηση και η θλίψη των συγγενών, των φίλων  και  των συμμαθητών των τεσσάρων 16χρονων κοριτσιών είναι ανείπωτη.  Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου τους, στο διαδίκτυο πέφτουν βροχή τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα .

«Καλό Ταξίδι» , «Θα μου λείψεις» , «Να περνάς όμορφα», «Να προσέχεις εκεί πάνω» , «Σε αγαπάω» είναι μερικές από τις ευχές των συγκλονισμένων διαδικτυακών φίλων της Σίας, της Κάτιας, της Μαρίας Ειρήνης και της Μαρίνας που έφυγαν ενωμένες, όπως ήταν και στη ζωή. Ανάμεσα στα εκατοντάδες μηνύματα, ανατριχίλα προκαλεί η πρόταση που έγραψε κάποιος στην Μαρίνα, σαν να είχε ένα κακό προαίσθημα για την κοπέλα .... "Σου είχα πει να μην πας στο πάρτι" ...... Δυστυχώς για την Μαρίνα, τα λόγια του χρήστη ήταν προφητικά.... [star.gr]