20130606

ΚΙ ΟΜΩΣ! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νικολέτας Ράλλη!

Δεσμό με με τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή του Mega, Σωτήρη Δανέζη, διατηρεί εδώ και λίγο καιρό η Νικολέτα Ράλλη...
Οι δυο τους, δε μιλάνε πολύ για το προσωπικό τους θέμα, καθώς δε θέλουν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό "Ciao", είναι μαζί.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει επίσημη εμφάνιση, γιατί τόσο ο Σωτήρης όσο και η Νικολέτα είναι χαμηλών τόνων.Μάλιστα, σύμφωνα με άτομα από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας, οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά μετά από κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισαν στα προσωπικά τους. Αλλωστε είναι γνωστό πως τον περασμένο χρόνο η Νικολέτα βγήκε από μία σχέση λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο χωρισμός της με τον τότε αγαπημένο της, τής στοίχισε πολύ. Οταν ξεκίνησε το φλερτ με τον γνωστό δημοσιογράφο, η Νικολέτα δεν βρισκόταν σε κατάσταση να αρχίσει κάτι νέο στα προσωπικά της.
Ομως η έλξη με τον Σωτήρη ήταν κάτι που την αιφνιδίασε και την συνεπήρε. Μπορεί να μην έχουν κάνει ακόμα επίσημη εμφάνιση, όμως κάποιοι τους τσάκωσαν σε γνωστό στέκι και ήταν μάλιστα πολύ διαχυτικοί.