20130608

Σπυροπούλου προς Γερμανού: «Ανεξάρτητα από τη χημεία που είχαμε είσαι από τις πιο..»

Με απολογητικό ύφος και με διάθεση να χτίσει...γέφυρες, απ' ό,τι φάνηκε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το ξεκίνημα κιόλας της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» έσπευσε απευθυνόμενη στη Ναταλία Γερμανού να απολογηθεί.

Ο λόγος ήταν το γεγονός ότι προ ημερών, ήταν η μόνη από τους συνεργάτες της παρουσιάστριας που δεν έκανε δηλώσεις για τη Ναταλία Γερμανού η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η Κωνσταντίνα λοιπόν απολογήθηκε στην Ναταλία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή ήσουν καλεσμένη στον Φώτη και τη Μαρία και με πήραν τελευταία στιγμή.

Δεν είμαι άντρας και δεν μπορούσα να βγω χωρίς να ετοιμαστώ. Το φοβήθηκα να σου πω την αλήθεια μην παραποιήσουν τα λόγια μου, μπορεί να έκανα και λάθος.

Αλλά εν πάση περιπτώσει, επειδή ήμουν η μόνη που δεν έκανα κάποια δήλωση για σένα και ανεξάρτητα από τη χημεία που μπορεί να είχαμε ή να μην είχαμε αυτή τη χρονιά να ξέρεις ότι είσαι από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες που έχουν περάσει στην ελληνική τηλεόραση και αυτό δεν αλλάζει ό,τι και να γράφουν, ό,τι και να λένε».
Πηγή: gossip-tv.gr