20130612

Δες τί μπαμπά θα έπρεπε να έχεις ανάλογα με το... ζώδιό σου

Μια και την Κυριακή θα γιορτάσουμε την Ημέρα του Πατέρα, καλό είναι να...

δούμε μέσα από μια αστρολογική ματιά, τον ρόλο του στην ζωή μας. 


Ας δούμε, τί μπαμπά θα έπρεπε να έχουμε, σύμφωνα με το ζώδιό μας. Το “astrology.gr”, μας δίνει τα χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να έχει ένας πατέρας, ούτως ώστε να ταιριάξει με το... ζωδιακό μας προφίλ:

ΚΡΙΟΣ: Cool, ανεξάρτητος άνθρωπος που να μπορεί να συντονίζεται με την παρορμητικότητα του Κριού και τα άγρια ξεσπάσματα ιδιοσυγκρασίας του.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να δει τη μεγάλη εικόνα και να στρέψει την προσοχή του Ταύρου, σε πράγματα που είναι για το γενικότερο καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένα άτομο που να μπορεί να επισημαίνει στους Διδύμους τη σημασία του βάθους στις σχέσεις, με κέφι και φαντασία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένας πολύ άμεσος, όχι ιδιαίτερα συμπαθητικός τύπος που μπορεί να διδάξει στον Καρκίνο, ότι ο κόσμος δεν θα είναι παράδεισος, για να τον προστατεύσει.

ΛΕΩΝ: Ένα πρακτικό, εστιασμένο άτομο που θα συνεχίσει να προσπαθεί να κρατήσει το Εγώ του Λέοντα υπό έλεγχο, επιτρέποντάς του ταυτόχρονα να λάμψουν οι ηγετικές ικανότητες του.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα άτομο που είναι λιγότερο εστιασμένο στις λεπτομέρειες και περισσότερο στην πρόκληση απέναντι στον Παρθένο να είναι πιο εξωστρεφής και φιλικός.

ΖΥΓΟΣ: Μια καλλιεργημένη προσωπικότητα που θα είναι πρόθυμη να αφήσει τον Ζυγό να αναπτύξει τις δικές του ιδέες, αλλά θα τονίσει επίσης πως είναι σημαντικά γνωρίσματα η πίστη και η εμπιστοσύνη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια πηγή της εξουσίας, που δεν θα φοβάται να υποδείξει σε ένα παιδί ότι δεν μπορεί να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο, σε μια αντιδικία.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια ήσυχη, απλή αλλά σταθερή πατρική φιγούρα που μπορεί να δαμάσει τον Τοξότη, ώστε να τείνει προς τις λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένας έξυπνος άνθρωπος που να υποδείξει πόσο πολύτιμο είναι να εξισορροπούν την εργασία με την ευχαρίστηση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα ήσυχο, αλλά λαμπερό, άτομο που να αναγνωρίζει τα πνευματικά ταλέντα του και να του δώσει να καταλάβει πώς να τα χρησιμοποιήσει για πρακτικούς λόγους.

ΙΧΘΥΕΣ: Ένα γενναίο, ισχυρό και ευφάνταστο πρόσωπο που μπορεί να αφήσει τον Ιχθύ να είναι ονειροπόλος, αλλά όχι δειλός.