20130504

Φρίκη: Αυτοί είναι οι γονείς που κακοποιούσαν τα παιδιά τους σεxουαλικά στην Πάτρα [φωτο]

Χωρίς ίχνος ντροπής πέρασαν την πόρτα του ανακριτή οι γονείς των τεσσάρων ανήλικων παιδιών από την Πάτρα, που κατηγορούνται ότι ασελγούσαν σε βάρος τους, ενώ ....
ανάγκαζαν τον γιο τους να «πηγαίνει» με την μητέρα για να γίνει άντρας!

Όπως θα δείτε, προχωρούν αργά, ο ένας δίπλα στον άλλον, σαν να μην «τρέχει» τίποτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς πήραν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν την Τρίτη.
Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πατρών ο οποίος, όπως σας είχαμε πει τους απήγγειλε μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους, της αποπλάνησης ανηλίκων, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αιμομιξίας.

Άριστες μαθήτριες οι κόρες – Φρίκη με την απολογία του πατέρα
Την φρικιαστική υπόθεση αποκάλυψαν τα ίδια τα παιδιά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και συγκεκριμένα οι δύο κόρες ηλικίας 17 και 16 ετών, που δεν άντεχαν άλλο την κακοποίηση. Τα άλλα δύο παιδιά είναι ηλικίας 12 και 8 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πολύ καλά παιδιά. Τα δυο μεγαλύτερα μάλιστα κορίτσια είναι άριστες μαθήτριες και η μια είναι και αθλήτρια πυγμαχίας.

Κάποιο από τα αδέρφια είχε αποκαλύψει στο σχολικό του περιβάλλον τι γινόταν στο σπίτι, ενώ κάποιοι γείτονες που «σπάνε» την σιωπή τους κάνουν λόγο για… δημόσιες περιπτύξεις, ομαδικά όργια και περίεργες συμπεριφορές.

Ο πατέρας, που αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι ήθελε να κάνει τον γιο του άντρα, ενώ η μητέρα είπε πώς δεχόταν να συνευρίσκεται με τον γιο της, επειδή φοβόταν τον άντρα της.