20130530

Αυτό είναι το κορίτσι που μπήκε ανάμεσα στον Robert Pattinson και στην Kristen Stewart;

Ακόμα δεν πρόλαβε να χωρίσει ο Rob και βγαίνει ρομαντικές φωτογραφίες.
Συμβαίνει κάτι ή απλά μας γελούν τα μάτια μας.

Πως ο Robert και η Kristen χώρισαν (για ακόμα μία φορά) είναι πλέον γνωστό και επίσημο, μιας και ο 27χρονος ηθοποιός μάζεψε τα πράγματά του από το σπίτι της Stewart και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.


Έκτοτε, φήμες τον θέλουν ως ελεύθερο πουλί να απλώνει τα φτερά του στο καθαρό ουρανό της ελεύθερης αγοράς και να φλερτάρει με την Katy Perry, η οποία λέγεται πως είναι και η αιτία του χωρισμού.

Σύμφωνα όμως με το RadarOnline άλλη βρίσκεται πίσω από το δράμα που ζουν όλοι οι θαυμαστές του Twilight και αυτή είναι η θεατρική συγγραφέας Polly Stenham.

Και σα να μη φτάνουν οι υποψίες, φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram και δείχνουν την 26χρονη Polly αγκαλιά με τον Rob και με μία ακόμα φίλη έκαναν τα πράγματα να φουντώσουν.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές Μαϊου, πριν επέλθει ο χωρισμός και η λεζάντα που έχει δωθεί από την ίδια την Polly είναι "Μου λείπει η παρέα της Νέα Υόρκης".

Τα πηγαδάκια του Χόλιγουντ λένε πως μάλλον αυτή ήταν η μυστηριώδης ξανθιά που είχε συνοδέψει τον ηθοποιό σε ρομαντικό δείπνο στο Gemma του Bowery Hotel στις 3 Μαϊου.
Κεντρική Φωτογραφία: Getty Images

[cosmo]