20130518

Πασίγνωστος Έλληνας ζεν πρεμιέ: "Σε όποιους αρέσει ο στρατός ας πηγαίνουν εκείνοι!"

Καλεσμένος  στο Movies & Stars στο MTV GREECE, o Αποστόλης Τότσικας. Ο περιζήτητος ηθοποιός μιλάει για τις επιθέσεις...
που έχει δεχτεί από τον τύπο, την "αποχώρησή" του από το "Πίσω στο Σπίτι" του Mega αλλά και την αγάπη του για τη σύντροφό του, την διάσημη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη.  


"Μπορεί και να επισημοποιήσω την σχέση μου!"

Με τη Ρούλα είμαστε 6 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στο πως διατηρούμε τη σχέση μας αλλά νομίζω πως  έχουμε βρει το ρυθμό και τα πατήματα μας. Δε ξέρω αν θα επισημοποιούσα τη σχέση μου, το έχουμε  αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο.  

Αυτό που θαυμάζω και με κέρδισε στη Ρούλα είναι η ειλικρίνεια  και φυσικά το χιούμορ της. Περνάς καλά όταν έχεις αλήθεια μέσα σου και απέναντί σου.
Όπως μου συμβαίνει τώρα.  

"Για το σίριαλ του Μέγκα " Πίσω στο Σπίτι"! "

Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε με τα δημοσιεύματα ότι αποχωρώ. Ήταν ράδιο αρβύλα όλο αυτό το ότι φεύγω από το σήριαλ. Ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο. Ήμουν στο Μιλάνο με την παράσταση του  εθνικού και έλειπα για μερικές μέρες  από τα γυρίσματα αυτό έγινε. Το κοινό μας αγκάλιασε στην Ιταλία και ήταν μια υπέροχη εμπειρία αλλά ποτέ δεν είπα ότι φεύγω ή ότι θα φύγω από την τηλεοπτική σειρά.  

" Δεν αισθάνομαι hot!"

Δεν αισθάνομαι hot, δεν νομίζω ότι μου πηγαίνει καν αυτός ο τίτλος! Είναι ένα παιχνίδι που αρέσει στα περιοδικά κυρίως. Εμένα μ ενδιαφέρει να είμαι  ηθοποιός και να κάνω την δουλειά μου σωστά. Τίποτα άλλο!
Γενικά στην ελληνική πραγματικότητα με πειράζει που δεν υπάρχει λίγο ντροπή. Να βγούμε να πούμε ένα συγγνώμη... κρίνουμε εύκολα τα πράγματα και δεν φταίμε ποτέ και για τίποτα πάντα το ρίχνουμε αλλού. Με ενοχλεί πολύ αυτό.

Στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο του να φύγω στο εξωτερικό. Αν συμβεί όμως  αυτό δε θα το πω σε κανένα τίποτα γιατί την πρώτη φορά πέσανε και με φάγανε.
Η χειρότερη κριτική  που μου έγινε ήταν όταν έπαιζα στην «Ηλέκτρα» στην Επίδαυρο. Από τότε σταμάτησα να διαβάζω κριτικές. Νομίζω πως εξυπηρετούν πολλά συμφέρονται και τίποτα παραπάνω.

"Σε όποιους αρέσει ο στρατός ας πηγαίνουν εκείνοι!" 

Στο στρατό έχασα έναν χρόνο από τη ζωή μου. Ήταν τελείως χάσιμο χρόνου και είναι κρίμα να βλέπεις ότι τα λεφτά σου ως φορολογούμενος πηγαίνουν εκεί. Εγώ δεν μπορούσα να λειτουργήσω από ένα σημείο και μετά. Καλά κάνουν λοιπόν πολλοί και δεν πηγαίνουν προφασιζόμενοι διάφορους λόγους. Αν σε κάποιους αρέσει ο πόλεμος και όλο αυτό το καταβανιλίκι ας πάνε αυτοί. Ο στρατός μου έκοψε δουλειές... και γενικά με πήγε πίσω.

"Δεν έχω κάνει τρέλες για τον έρωτα αλλά είμαι έτοιμος να κάνω τώρα!" 

Κάποια στιγμή όταν έπαιζα θέατρο παλιότερα ήταν μια θαυμάστρια που για δυο μήνες ερχόταν και μου έκανε πολλά δώρα όπως παπούτσια, ρολόγια και ρούχα . Ήταν τρελό και της είπα ότι αισθανόμουν άσχημα με όλο αυτό αλλά ευτυχώς σταμάτησε όταν τελείωσε το θέατρο.

Επιθέσεις από θαυμάστριες έχουμε δεχτεί και εγώ και η Ρούλα. Ήταν όμως αστεία πράγματα όλα αυτά.
Δεν έχω κάνει καμία τρέλα για τον έρωτα γιατί τώρα είμαι ερωτευμένος και θα κάνω πολλές. Πριν δεν ήμουν και γι αυτό δεν έχω κάνει κάτι τρελό για μια γυναίκα!

zappit.gr